Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ShukuX Jarwi F.C
Dale con todo Tactiek dark
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Rondón onderschept slim de pass. Rondón speelt de bal door. Flores speelt de bal door. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:1

5e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Gamargo onderschept slim de pass. Gamargo speelt de bal door. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Anzoátegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rondón rent richting de bal. Rondón passt de bal in één keer door. Segovia is nu in balbezit. Segovia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rondón speelt de bal door. Klungelig pakt Segovia de bal. Parra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Segovia raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:2

16e minuut.
Gamargo onderschept slim de pass. Gamargo speelt de bal door. Rondón met een sublieme pass. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón passt de bal zonder na te denken. Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Segovia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pedríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedríquez geeft een lange en hoge pass. Flores speelt de bal door. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:3

27e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft de bal voor. Segovia is nu in balbezit. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo passt de bal in één keer door. Segovia is nu in balbezit. Segovia schiet op doel. Matos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:4

30e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segovia de bal. Chacón rent richting de bal. Segovia onderschept slim de pass. Segovia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Castellini de bal. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Segovia is nu in balbezit. Segovia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:5

36e minuut.
Pedríquez passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia schiet op doel. Matos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:6

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo geeft een hoge lob. Segovia maakt een snoekduik en kopt de bal. Matos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Chacón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butacu met de inworp. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Rondón onderschept slim de pass. Rondón probeert naar een medespeler te passen. Limardo is nu in balbezit. Segovia onderschept slim de pass. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:7

42e minuut.
Anzoátegui rent richting de bal. Lupi speelt de bal door. Daar is Castellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:8

45e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ... Matos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ShukuX 83%, Jarwi F.C 17%.
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:9

46e minuut.
Castañeda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rondón passt de bal met de wreef. Daar is Gamargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Rondón is nu in balbezit. Rondón geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:10

53e minuut.
Castañeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Romo met de inworp. Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft een hoge lob. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:11

59e minuut.
Rondón met een sublieme pass. Klungelig pakt Limardo de bal. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:12

61e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda schiet op doel. Matos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Limardo kopt de bal weg. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ureña passt de bal zonder na te denken. Rondón is nu in balbezit. Rondón passt de bal zonder na te denken. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:13

67e minuut.
Cepeda met een sublieme pass. Castellini heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:14

70e minuut.
Klungelig pakt Butacu de bal. Butacu geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Matos met een harde bal richting middenveld. Gamargo kopt de bal weg. Flores speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes speelt de bal door. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Limardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:15

75e minuut.
Butacu met een snelle inworp. Gamargo heeft problemen om de bal te vangen. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Castañeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Matos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Butacu geeft een lange en hoge pass. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:16

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butacu met een snelle inworp. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:17

87e minuut.
Castañeda passt de bal met de wreef. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ShukuX 77%, Jarwi F.C 23%.
FC ShukuX - Jarwi F.C 0:18