Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Pica JR THE BEST
343 Tactiek My first love
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 34.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Villalobos met een snelle inworp. Ilijašević is nu in balbezit. Ilijašević passt de bal in één keer door. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Campos is nu in balbezit. Ilijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Ilijašević met een sublieme pass. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilijašević is nu in balbezit. Wyrzucki speelt de bal door. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Ilijašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilijašević passt de bal zonder na te denken. Bonay rent richting de bal. Bonay draait met de bal, schiet en ... Leañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pica - JR THE BEST 0:1

10e minuut.
Ilijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Ilijašević probeert naar een medespeler te passen. Bonay is nu in balbezit. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki schiet op doel. Leañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Duijm met een snelle inworp. Biton rent richting de bal. Romero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romero krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Carrasquel passt de bal zonder na te denken. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević passt de bal met de wreef. Bonay rent richting de bal. Bonay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bonay passt de bal met de wreef. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos rent richting de bal. Ilijašević is nu in balbezit. Ilijašević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević met een sublieme pass. Wyrzucki heeft problemen om de bal te vangen. Bonay is nu in balbezit. Bonay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Pica 78%, JR THE BEST 22%.
La Pica - JR THE BEST 0:1

47e minuut.
Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap. Malave kopt de bal weg. Biton met een sublieme pass. Bonay rent richting de bal. Bonay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
İsayev is nu in balbezit. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. İsayev onderschept slim de pass. Klungelig pakt İsayev de bal. İsayev geeft de bal voor. Leañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Estrada rent richting de bal. Diamandi onderschept slim de pass. Diamandi geeft een hoge lob. Bonay is nu in balbezit. Bonay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ilijašević is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilijašević krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Bonay is nu in balbezit. Bonay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Pica 60%, JR THE BEST 40%.
La Pica - JR THE BEST 0:1