Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 00:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Venezuela
  • Stadion: mdr Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3066
mdr implacables
541 Tactiek IMPLACABLE
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 29.4
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho geeft een lange en hoge pass. Da Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:1

8e minuut.
Butto geeft de bal voor. Prado rent richting de bal. Chiquillo begaat een overtreding. Chiquillo krijgt een gele kaart. Prado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolán komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Áñez geeft een lange en hoge pass. Lastreto heeft problemen om de bal te vangen. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:2

13e minuut.
Bracho rent richting de bal. Bracho passt de bal zonder na te denken. Prado met een sublieme pass. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Bracho passt de bal in één keer door. Áñez rent richting de bal. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Butto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:3

29e minuut.
Ferraresi rent richting de bal. Rolán rent richting de bal. Rolán passt de bal zonder na te denken. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:4

40e minuut.
Áñez passt de bal met de wreef. Bracho rent richting de bal. Bracho passt de bal met de wreef. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:5

43e minuut.
Bracho met een sublieme pass. Prado probeert naar een medespeler te passen. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva draait met de bal, schiet en ... Adames probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Guerra met een sublieme pass. Caridad kopt de bal weg. Daar is Bracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 77%, implacables 23%.
mdr - implacables 0:6

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guerra met een harde bal richting middenveld. Áñez kopt de bal weg. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Da Silva passt de bal met de wreef. Bracho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ávila. Ávila krijgt een gele kaart. Bracho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolán komt bij de bal en schiet. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:7

66e minuut.
Lastreto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Butto de bal. Da Silva rent richting de bal. Da Silva draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - implacables 0:8

76e minuut.
Bracho onderschept slim de pass. Bracho passt de bal zonder na te denken. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Caridad is nu in balbezit. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridad verovert de bal door een tackle van achteren. Caridad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho onderschept slim de pass. Bracho met een sublieme pass. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado schiet op doel. Guerra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 60%, implacables 40%.
mdr - implacables 0:8