Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tecnimotos FC Los Muchachos del Sir
451 Tactiek Star Wars. VII
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Aranda passt de bal in één keer door. Wale probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:1

5e minuut.
Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Stadler kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivera de bal. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:2

9e minuut.
Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler probeert naar een medespeler te passen. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana schiet op doel. Bastardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rosales passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Machís de bal onder controle te krijgen. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Bastardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:3

16e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale passt de bal met de wreef. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel. Bastardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana probeert de bal met de borst te controleren. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:4

21e minuut.
Rosales passt de bal in één keer door. Inworp. Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stadler geeft een hoge lob. Rivera springt en kopt de bal. Bastardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Wale rent richting de bal. Wale geeft de bal voor. Rosales controleert de bal met de borst. Rivera rent richting de bal. Rivera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Urbaneja probeert de bal met de borst te controleren. Urbaneja passt de bal in één keer door. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:5

29e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera rent richting de bal. Rivera passt de bal in één keer door. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wale geeft een lange en hoge pass. Rosales kopt de bal weg. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Urbaneja passt de bal in één keer door. Wale rent richting de bal. Wale met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Bastardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina met de inworp. Stadler speelt de bal door. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:6

43e minuut.
Santana passt de bal zonder na te denken. Wale speelt de bal door. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... Rivera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tecnimotos FC 90%, Los Muchachos del Sir 10%.
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:6

49e minuut.
Wale passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana met een sublieme pass. Rivera rent richting de bal. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wale speelt de bal door. Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal met de wreef. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Bastardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Doeltrap. Bastardo trapt de bal weg. Wale met een sublieme pass. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diri komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Santana heeft problemen om de bal te vangen. Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal met de wreef. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Urbaneja passt de bal in één keer door. Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Wale kopt de bal weg. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Bastardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Rivera kan de bal niet met de borst controleren. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:7

80e minuut.
Machís geeft een hoge lob. Inworp. Molina met een snelle inworp. Stadler is nu in balbezit. Stadler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gamboa kopt de bal weg. Wale geeft een hoge lob. Rivera kopt de bal weg. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Wale kopt de bal weg. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel. Bastardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:8

88e minuut.
Molina met de inworp. Stadler heeft problemen om de bal te vangen. Stadler geeft een hoge lob. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tecnimotos FC 89%, Los Muchachos del Sir 11%.
Tecnimotos FC - Los Muchachos del Sir 0:8