Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Alianza Hmeidan FC
Normal Tactiek LOOAB
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Tuppurainen geeft een hoge lob. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Subirats schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Krabbe met een harde bal richting middenveld. Tuppurainen kan de bal niet met de borst controleren. Tuppurainen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Santana met een sublieme pass. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu passt de bal in één keer door. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:1

7e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Michelena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Đorđević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:2

22e minuut.
Cornilescu probeert naar een medespeler te passen. Michelena is nu in balbezit. Hạnh onderschept slim de pass. Hạnh schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:3

23e minuut.
Belinho komt het veld opgelopen. Tabata komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Tabata rent richting de bal. Tabata passt de bal met de wreef. Hạnh rent richting de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Michelena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Tuppurainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuppurainen geeft een hoge lob. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:4

26e minuut.
Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu speelt de bal door. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Espinoza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:5

33e minuut.
Đorđević kopt de bal weg. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh passt de bal in één keer door. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:6

36e minuut.
Đorđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđević passt de bal in één keer door. Cornilescu probeert naar een medespeler te passen. Tabata heeft problemen om de bal te vangen. Tabata draait met de bal, schiet en ... Delgado bokst de bal weg.

37e minuut.
Hạnh passt de bal met de wreef. Tabata is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Espinoza ... Strafschop! Tabata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabata legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:7

40e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Đorđević verovert de bal door een tackle van achteren. Đorđević met een sublieme pass. Klungelig pakt Hạnh de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu passt de bal met de wreef. Đorđević geeft een hoge lob. Tabata maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:8

42e minuut.
Subirats passt de bal met de wreef. Anzola heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell rent richting de bal. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Alianza 90%, Hmeidan FC 10%.
CD Alianza - Hmeidan FC 0:8

47e minuut.
Tuppurainen passt de bal in één keer door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:9

48e minuut.
Rivera passt de bal in één keer door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana met een sublieme pass. Hạnh rent richting de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Đorđević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tabata de bal. Tabata met een sublieme pass. Đorđević geeft een hoge lob. Hạnh krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hạnh is nu in balbezit. Hạnh passt de bal met de wreef. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:10

54e minuut.
Đorđević met een sublieme pass. Daar is Tuppurainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đorđević met een sublieme pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cornilescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Michelena de bal. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:11

58e minuut.
Tabata passt de bal in één keer door. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu probeert naar een medespeler te passen. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Anzola rent richting de bal. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata geeft een lange en hoge pass. Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu schiet op doel. Delgado bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Tuppurainen met de inworp. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tabata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tabata neemt zijn aanloop. Delgado bokst de bal weg.

70e minuut.
Hạnh passt de bal zonder na te denken. Đorđević geeft de bal voor. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:12

71e minuut.
Pabón rent richting de bal. Checa onderschept slim de pass. Cornilescu speelt de bal door. Klungelig pakt Hạnh de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Đorđević is nu in balbezit. Đorđević speelt de bal door. Klungelig pakt Hạnh de bal. Hạnh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michelena de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:13

76e minuut.
Anzola is nu in balbezit. Anzola speelt de bal door. Đorđević probeert naar een medespeler te passen. Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu geeft een lange en hoge pass. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:14

83e minuut.
Rivera geeft een hoge lob. Inworp. Đorđević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornilescu geeft een hoge lob. Tabata maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Hạnh rent richting de bal. De bal raakt de paal. Hạnh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:15

84e minuut.
Klungelig pakt Subirats de bal. Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh speelt de bal door. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu met een sublieme pass. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:16

86e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Cornilescu probeert de bal met de borst te controleren. Cornilescu speelt de bal door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cornilescu kopt de bal weg. Đorđević geeft een hoge lob. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:17

90e minuut.
Cornilescu met een sublieme pass. Đorđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđević passt de bal zonder na te denken. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Hmeidan FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Alianza 86%, Hmeidan FC 14%.
CD Alianza - Hmeidan FC 0:18