Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maracaibo Avalancha FC
Normal Tactiek Avalancha-2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Qvist geeft een lange en hoge pass. Uturys kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carache heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vicuña trapt de bal weg. Daar is Akii-Bua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akii-Bua passt de bal met de wreef. Uturys rent richting de bal. Uturys schiet op doel. Fuenmayor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Zykov kopt de bal weg. Răcaru met een sublieme pass. Qvist geeft de bal voor. Klungelig pakt Vicuña de bal. Uturys verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Akii-Bua geeft een lange en hoge pass. Carache heeft problemen om de bal te vangen. Uturys rent richting de bal. Uturys haalt uit met een fantastische trap. Fuenmayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:1

22e minuut.
Qvist heeft problemen om de bal te vangen. Qvist probeert naar een medespeler te passen. Răcaru met een sublieme pass. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco speelt de bal door. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys draait met de bal, schiet en ... Fuenmayor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:2

26e minuut.
Răcaru kopt de bal weg. Pacheco kan de bal niet met de borst controleren. Akii-Bua met een sublieme pass. Uturys rent richting de bal. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:3

27e minuut.
Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist onderschept slim de pass. Qvist passt de bal zonder na te denken. Zykov is nu in balbezit. Zykov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist passt de bal zonder na te denken. Zykov is nu in balbezit. Zykov schiet op doel. Fuenmayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:4

33e minuut.
Zykov onderschept slim de pass. Zykov speelt de bal door. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys schiet op doel. Carache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Răcaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zykov maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuenmayor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:5

35e minuut.
Klungelig pakt Magolego de bal. Magolego passt de bal met de wreef. Qvist probeert naar een medespeler te passen. Zykov heeft problemen om de bal te vangen. Zykov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vicuña rent richting de bal. Vicuña geeft de bal voor. Schumana kopt de bal weg. Daar is Zykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qvist geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Uturys geeft de bal voor. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov passt de bal met de wreef. Uturys heeft problemen om de bal te vangen. Uturys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:6

45e minuut.
Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua passt de bal zonder na te denken. Daar is Uturys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Qvist de bal. Qvist speelt de bal door. Uturys is nu in balbezit. Uturys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 79%, Avalancha FC 21%.
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:7

47e minuut.
Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego met een sublieme pass. Qvist met een sublieme pass. Uturys is nu in balbezit. Uturys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Vásquez rent richting de bal. Zykov is nu in balbezit. Uturys rent richting de bal. Uturys schiet op doel. Fuenmayor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:8

53e minuut.
Zykov verovert de bal door een tackle van achteren. Zykov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carache de bal onder controle te krijgen. Uturys is nu in balbezit. Uturys draait met de bal, schiet en ... Fuenmayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vicuña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Qvist zal de hoekschop nemen. Carache controleert de bal met de borst. Zykov is nu in balbezit. Zykov haalt uit met een fantastische trap. Fuenmayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Akii-Bua kopt de bal weg. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov passt de bal zonder na te denken. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
van Schaik met een sublieme pass. Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua is nu in balbezit. Răcaru geeft de bal voor. Fuenmayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:9

58e minuut.
Zykov rent richting de bal. Zykov speelt de bal door. Carache rent richting de bal. Uturys onderschept slim de pass. Uturys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:10

60e minuut.
Akii-Bua onderschept slim de pass. Akii-Bua passt de bal zonder na te denken. Uturys rent richting de bal. Uturys draait met de bal, schiet en ... Carache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuenmayor bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vicuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:11

62e minuut.
Magolego onderschept slim de pass. Magolego met een sublieme pass. Qvist met een sublieme pass. Zykov rent richting de bal. Zykov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Qvist rent richting de bal. Qvist geeft een hoge lob. Uturys heeft problemen om de bal te vangen. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Magolego kopt de bal weg. Zykov rent richting de bal. Zykov met een sublieme pass. Uturys is nu in balbezit. Uturys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:12

67e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Uturys verovert de bal door een tackle van achteren. Uturys passt de bal in één keer door. Zykov rent richting de bal. Zykov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:13

70e minuut.
Schumana onderschept slim de pass. Magolego rent richting de bal. Magolego passt de bal in één keer door. Zykov rent richting de bal. Zykov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:14

73e minuut.
Qvist geeft de bal voor. Akii-Bua kopt de bal weg. Daar is Uturys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykov is nu in balbezit. Zykov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:15

76e minuut.
Schumana probeert naar een medespeler te passen. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski geeft een lange en hoge pass. Zykov is nu in balbezit. Zykov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uturys de bal. Zykov is nu in balbezit. Zykov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fuenmayor met een harde bal richting middenveld. Zauner kopt de bal weg. Qvist geeft de bal voor. Uturys is nu in balbezit. Uturys draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Magolego kopt de bal weg. Daar is Zykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykov geeft de bal voor. Uturys is nu in balbezit. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fuenmayor trapt de bal weg van het doel. Qvist kopt de bal weg. Zykov rent richting de bal. Uturys rent richting de bal. Uturys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Akii-Bua rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Răcaru probeert naar een medespeler te passen. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carache geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arévalo de bal. Răcaru rent richting de bal. Răcaru geeft een lange en hoge pass. Uturys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:16

87e minuut.
Magolego geeft de bal voor. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys onderschept slim de pass. Zykov is nu in balbezit. Zykov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Akii-Bua de bal. Akii-Bua geeft een hoge lob. Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uturys rent richting de bal. Uturys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 80%, Avalancha FC 20%.
Real Maracaibo - Avalancha FC 0:16