Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VISION Y PALABRA c.d.prado
Normal Tactiek 4-4-2-ofensivo
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.4 gemiddelde waardering 43.5
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Mazzioli heeft problemen om de bal te vangen. Mazzioli passt de bal zonder na te denken. Palomino rent richting de bal. Palomino haalt uit met een fantastische trap. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:1

9e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palomino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piankowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:2

11e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Arango geeft een lange en hoge pass. Piar kopt de bal weg. Simonelli rent richting de bal. Arango geeft de bal voor. Almarza bokst de bal weg. Mazzioli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Mazzioli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:3

14e minuut.
Almarza neemt vlug de vrije trap. Nálevka rent richting de bal. Nálevka passt de bal met de wreef. Daar is Mazzioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango probeert naar een medespeler te passen. Mazzioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzioli draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:4

20e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra speelt de bal door. Arnesen speelt de bal door. Mazzioli kan de bal niet met de borst controleren. Mazzioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Judek passt de bal met de wreef. Arango geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ponzo de bal. Mazzioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzioli haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Arnesen speelt de bal door. Klungelig pakt Arango de bal. Arango passt de bal in één keer door. Mazzioli is nu in balbezit. Mazzioli draait met de bal, schiet en ... Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Arnesen passt de bal met de wreef. Nálevka rent richting de bal. Nálevka speelt de bal door. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Almarza trapt de bal weg van het doel. Nálevka geeft een hoge lob. Mazzioli rent richting de bal. Mazzioli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arnesen geeft een lange en hoge pass. Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzioli rent richting de bal. Mazzioli haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:5

40e minuut.
Arango met een snelle inworp. Piankowski geeft de bal voor. Daar is Yánez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzioli rent richting de bal. Mazzioli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:6

43e minuut.
Yánez geeft de bal voor. Nálevka is nu in balbezit. Nálevka geeft de bal voor. Mazzioli is nu in balbezit. Mazzioli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VISION Y PALABRA 75%, c.d.prado 25%.
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:7

46e minuut.
Başkafa komt het veld opgelopen. Sanches komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Piar onderschept slim de pass. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen speelt de bal door. Palomino is nu in balbezit. Palomino draait met de bal, schiet en ... Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Başkafa kan de bal niet met de borst controleren. Başkafa schiet op doel. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:8

48e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domínguez de bal. Becerra rent richting de bal. Başkafa onderschept slim de pass. Başkafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:9

59e minuut.
Bracho geeft de bal voor. Arango speelt de bal door. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa draait met de bal, schiet en ... Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:10

62e minuut.
Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski geeft de bal voor. Başkafa kan de bal niet met de borst controleren. Başkafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:11

63e minuut.
Palomino kopt de bal weg. Klungelig pakt Piar de bal. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:12

66e minuut.
Simonelli probeert de bal aan de voet te houden. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piar rent richting de bal. Piar geeft de bal voor. Maldonado kopt de bal weg. Başkafa probeert de bal aan de voet te houden. Başkafa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bracho speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Arango geeft een lange en hoge pass. Başkafa rent richting de bal. Başkafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:13

72e minuut.
Almarza speelt de bal door. Konradowski kopt de bal weg. Arango met een sublieme pass. Başkafa heeft problemen om de bal te vangen. Başkafa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Arnesen onderschept slim de pass. Arnesen probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piankowski geeft een hoge lob. Başkafa rent richting de bal. Başkafa schiet op doel. Piar probeert de bal aan de voet te houden. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:14

86e minuut.
Piankowski geeft een lange en hoge pass. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VISION Y PALABRA 76%, c.d.prado 24%.
VISION Y PALABRA - c.d.prado 0:14