Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barrio 23 fc real macarao
Attack Tactiek B
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Széchy geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Solvang is nu in balbezit. Solvang heeft problemen om de bal te vangen. Solvang haalt uit met een fantastische trap. Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:1

4e minuut.
Solvang is nu in balbezit. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles passt de bal in één keer door. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díaz trapt de bal weg van het doel. Leikvoll kopt de bal weg. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel. Díaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:2

10e minuut.
Marín Robles speelt de bal door. Solvang is nu in balbezit. Solvang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:3

15e minuut.
Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov geeft een lange en hoge pass. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Díaz met een harde bal richting middenveld. Mumowski kopt de bal weg. Daar is Bârlădeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bârlădeanu schiet op doel. Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Solvang is nu in balbezit. Marín Robles heeft problemen om de bal te vangen. Solvang is nu in balbezit. Solvang draait met de bal, schiet en ... Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:4

29e minuut.
Mumowski geeft een hoge lob. Suárez kopt de bal weg. Mumowski speelt de bal door. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bârlădeanu geeft een lange en hoge pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een lange en hoge pass. Solvang rent richting de bal. Solvang draait met de bal, schiet en ... Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:5

33e minuut.
Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mumowski de bal. Mumowski geeft een lange en hoge pass. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:6

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortoń met een snelle inworp. Mumowski rent richting de bal. Mumowski geeft een hoge lob. Bârlădeanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mumowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Firea komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Solvang schiet op doel. Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leikvoll geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marín Robles maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Széchy rent richting de bal. Széchy geeft de bal voor. Solvang is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu rent richting de bal. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrio 23 fc 77%, real macarao 23%.
barrio 23 fc - real macarao 0:7

47e minuut.
Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu rent richting de bal. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Daar is Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivero geeft een hoge lob. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. Díaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solvang is nu in balbezit. Solvang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:8

53e minuut.
Marín Robles is nu in balbezit. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:9

56e minuut.
Leikvoll passt de bal zonder na te denken. Daar is Solvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solvang probeert naar een medespeler te passen. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Díaz met een harde bal richting middenveld. Leikvoll kopt de bal weg. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Díaz trapt de bal weg. Bortoń kopt de bal weg. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Bortoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bortoń kopt de bal weg. Marín Robles rent richting de bal. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu schiet op doel. Díaz bokst de bal weg. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Solvang geeft een hoge lob. Bârlădeanu probeert de bal met de borst te controleren. Marín Robles is nu in balbezit. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:10

62e minuut.
Marín Robles passt de bal zonder na te denken. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang speelt de bal door. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:11

64e minuut.
Olivero rent richting de bal. Bârlădeanu onderschept slim de pass. Bârlădeanu speelt de bal door. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:12

66e minuut.
Bortoń speelt de bal door. Klungelig pakt Solvang de bal. Solvang met een sublieme pass. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:13

68e minuut.
Leikvoll met een sublieme pass. Marín Robles is nu in balbezit. Solvang rent richting de bal. Solvang haalt uit met een fantastische trap. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:14

70e minuut.
Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:15

71e minuut.
Bârlădeanu met een sublieme pass. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bârlădeanu de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Széchy met een sublieme pass. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:16

77e minuut.
Firea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marín Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solvang is nu in balbezit. Solvang schiet op doel. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:17

80e minuut.
Díaz speelt de bal door. García Rivas kopt de bal weg. Marín Robles heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bârlădeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bârlădeanu geeft een lange en hoge pass. Díaz met een sublieme pass. Leikvoll met een sublieme pass. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:18

89e minuut.
Bortoń geeft de bal voor. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles passt de bal met de wreef. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Firea passt de bal zonder na te denken. Leikvoll speelt de bal door. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang haalt uit met een fantastische trap. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrio 23 fc - real macarao 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrio 23 fc 84%, real macarao 16%.
barrio 23 fc - real macarao 0:19