Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XSpacefc Giants5180
Normal Tactiek Giants70
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś geeft een hoge lob. Mavares heeft problemen om de bal te vangen. Pyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż draait met de bal, schiet en ... Tavare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rynkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamas is nu in balbezit. Škrbo verovert de bal door een tackle van achteren. Škrbo geeft een lange en hoge pass. Tavare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lupi de bal. Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Škrbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrbo passt de bal in één keer door. Rynkowski speelt de bal door. Caia rent richting de bal. Caia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pyż passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caia de bal. Ayala rent richting de bal. Caia onderschept slim de pass. Caia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:1

14e minuut.
Adamas is nu in balbezit. Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia passt de bal met de wreef. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel. Tavare bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antoś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyż springt en kopt de bal. Tavare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:2

18e minuut.
Rynkowski passt de bal met de wreef. Caia is nu in balbezit. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia onderschept slim de pass. Caia schiet op doel. Tavare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:3

26e minuut.
Valderrama geeft een lange en hoge pass. Loreto probeert de bal aan de voet te houden. Piwowar probeert naar een medespeler te passen. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski passt de bal zonder na te denken. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż draait met de bal, schiet en ... Tavare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Rynkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyż rent richting de bal. Pyż speelt de bal door. Caia rent richting de bal. Caia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caia rent richting de bal. Caia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Mystek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lupi de bal. Pyż is nu in balbezit. Pyż draait met de bal, schiet en ... Tavare bokst de bal weg.

38e minuut.
Caia is nu in balbezit. Caia speelt de bal door. Antoś met een sublieme pass. Pyż rent richting de bal. Pyż schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Antoś speelt de bal door. Škrbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrbo passt de bal in één keer door. Caia is nu in balbezit. Caia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Pyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż haalt uit met een fantastische trap. Tavare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XSpacefc 83%, Giants5180 17%.
XSpacefc - Giants5180 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Riberos de bal. Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia speelt de bal door. Pyż is nu in balbezit. Pyż draait met de bal, schiet en ... Tavare bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:5

54e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrbo verovert de bal door een tackle van achteren. Škrbo geeft een hoge lob. Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:6

55e minuut.
Škrbo speelt de bal door. Antoś rent richting de bal. Antoś speelt de bal door. Pyż rent richting de bal. Pyż schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:7

57e minuut.
Türkşen verovert de bal door een tackle van achteren. Türkşen geeft een hoge lob. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż haalt uit met een fantastische trap. Tavare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:8

60e minuut.
Škrbo verovert de bal door een tackle van achteren. Škrbo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ramírez de bal. Caia rent richting de bal. Caia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Isnardi met een sublieme pass. Antoś probeert naar een medespeler te passen. Caia met een sublieme pass. Pyż rent richting de bal. Pyż schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tavare maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Caia rent richting de bal. Caia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Škrbo met een sublieme pass. Antoś is nu in balbezit. Antoś geeft de bal voor. Pyż is nu in balbezit. Pyż schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Piwowar onderschept slim de pass. Piwowar geeft een hoge lob. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Caia rent richting de bal. Caia draait met de bal, schiet en ... Tavare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:9

71e minuut.
Piwowar is nu in balbezit. Piwowar geeft een lange en hoge pass. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż draait met de bal, schiet en ... Tavare probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Škrbo rent richting de bal. Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski passt de bal met de wreef. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:10

79e minuut.
Antoś speelt de bal door. Daar is Caia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyż is nu in balbezit. Pyż draait met de bal, schiet en ... Tavare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:11

80e minuut.
Caia met een sublieme pass. Antoś rent richting de bal. Antoś geeft een lange en hoge pass. Pyż rent richting de bal. Pyż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:12

82e minuut.
Saggiomo is nu in balbezit. Saggiomo geeft de bal voor. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tavare trapt de bal weg van het doel. Rynkowski kopt de bal weg. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:13

84e minuut.
Pyż speelt de bal door. Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż rent richting de bal. Pyż schiet op doel. Tavare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:14

86e minuut.
Pyż is nu in balbezit. Pyż schiet op doel. Antoś geeft een hoge lob. Pyż krijgt zijn hoofd ertegen. Tavare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XSpacefc - Giants5180 0:15

89e minuut.
Inworp. Škrbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antoś geeft een hoge lob. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. Caia is nu in balbezit. Caia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XSpacefc 85%, Giants5180 15%.
XSpacefc - Giants5180 0:15