Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colosal Real COL F.C.
Normal Tactiek 5112D WING
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Borboa met een sublieme pass. Tortolero kopt de bal weg. Palomón met een sublieme pass. Barboza rent richting de bal. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Borboa bokst de bal weg. Majaru is nu in balbezit. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:1

6e minuut.
Morles rent richting de bal. Sobacki onderschept slim de pass. Sobacki geeft de bal voor. Klungelig pakt Majaru de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:2

8e minuut.
Sobacki speelt de bal door. Barboza is nu in balbezit. Barboza passt de bal zonder na te denken. Majaru is nu in balbezit. Majaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:3

11e minuut.
Perea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata probeert naar een medespeler te passen. Majaru heeft problemen om de bal te vangen. Majaru haalt uit met een fantastische trap. Borboa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:4

16e minuut.
Sobacki met een snelle inworp. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal met de wreef. Barboza rent richting de bal. Barboza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Borboa met een harde bal richting middenveld. Sobacki probeert de bal met de borst te controleren. Sobacki passt de bal met de wreef. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:5

18e minuut.
Ojeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barboza kopt de bal weg. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru haalt uit met een fantastische trap. Borboa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:6

22e minuut.
Barboza rent richting de bal. Barboza passt de bal in één keer door. Majaru rent richting de bal. Majaru schiet op doel. Borboa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:7

28e minuut.
Klungelig pakt Barboza de bal. Borboa probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Majaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sobacki met een snelle inworp. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft een lange en hoge pass. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ... Borboa bokst de bal weg.

33e minuut.
Vera geeft een lange en hoge pass. Aguilera speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Majaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Borboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:8

34e minuut.
Inworp. Ojeda met de inworp. Klungelig pakt Perea de bal. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:9

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Ojeda de bal onder controle te krijgen. Barboza rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Barboza draait met de bal, schiet en ... Borboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sobacki met een sublieme pass. Mata probeert naar een medespeler te passen. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:10

43e minuut.
Daar is Perozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft de bal voor. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:11

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mendez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosal 86%, Real COL F.C. 14%.
Colosal - Real COL F.C. 0:11

47e minuut.
Aranguren controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Machís neemt vlug de vrije trap. Barboza kopt de bal weg. Mendez is nu in balbezit. Mendez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Grumezea geeft een hoge lob. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza draait met de bal, schiet en ... Borboa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:12

53e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Mata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea geeft een hoge lob. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal in één keer door. Grumezea met een sublieme pass. Mendez rent richting de bal. Mendez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:13

56e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Mendez probeert de bal met de borst te controleren. Ojeda rent richting de bal. Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:14

64e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez speelt de bal door. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ... Borboa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:15

65e minuut.
Del Valle komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata passt de bal in één keer door. Mendez rent richting de bal. Mendez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Borboa met een harde bal richting middenveld. Sobacki kopt de bal weg. Barboza is nu in balbezit. Mendez rent richting de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:16

71e minuut.
Montana is nu in balbezit. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ... Borboa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:17

73e minuut.
Barboza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mendez de bal. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza is nu in balbezit. Barboza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sobacki met de inworp. Barboza probeert de bal met de borst te controleren. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Barboza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mata geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Mendez kopt de bal weg. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Morles heeft problemen om de bal te vangen. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vera onderschept slim de pass. Sobacki speelt de bal door. Mendez rent richting de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Borboa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Vera de bal. Mendez is nu in balbezit. Mendez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Perozo kopt de bal weg. Inworp. Sobacki met een snelle inworp. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Aranguren controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Palomón neemt vlug de vrije trap. Mendez rent richting de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Vera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata passt de bal in één keer door. Mendez is nu in balbezit. Mendez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Real COL F.C. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosal 89%, Real COL F.C. 11%.
Colosal - Real COL F.C. 0:18