Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los cariacos Team Lagann F.C
Normal Tactiek 352 blmp
40% Balbezit 60%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Stokowiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rincón komt het veld opgelopen. Ferreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pommerenke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros is nu in balbezit. Urquia probeert naar een medespeler te passen. Ferreira kopt de bal weg. Pommerenke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rincón passt de bal met de wreef. Kučma is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Feltscher ... Strafschop! Kučma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kučma neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Urquia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kučma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučma schiet op doel. Urquia bokst de bal weg.

7e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra speelt de bal door. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Arocha onderschept slim de pass. Arocha geeft de bal voor. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. Urquia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Feltscher is nu in balbezit. Feltscher geeft de bal voor. Pommerenke geeft een hoge lob. Kučma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:1

11e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Ferreira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herrera de bal. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arocha de bal. Guerra speelt de bal door. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Urquia bokst de bal weg. Kučma rent richting de bal. Kučma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel. Urquia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:2

16e minuut.
Fasciana kopt de bal weg. Guerra met een sublieme pass. Kučma heeft problemen om de bal te vangen. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Urquia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:3

18e minuut.
Rincón neemt de hoekschop. Arvelo heeft problemen om de bal te vangen. Kučma rent richting de bal. Kučma draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:4

26e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal met de wreef. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra met een sublieme pass. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:5

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pommerenke met een snelle inworp. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal zonder na te denken. Kučma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:6

30e minuut.
Pulido met een sublieme pass. Maestre rent richting de bal. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:7

32e minuut.
Maestre heeft problemen om de bal te vangen. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Feltscher is nu in balbezit. Kučma onderschept slim de pass. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:8

40e minuut.
Inworp. Rincón met de inworp. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een lange en hoge pass. Palmeros springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Guerra speelt de bal door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft de bal voor. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:9

43e minuut.
Querales geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreira met een snelle inworp. Pommerenke geeft de bal voor. Kučma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:10

44e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke passt de bal in één keer door. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel. Urquia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los cariacos 95%, Team Lagann F.C 5%.
los cariacos - Team Lagann F.C 0:10

48e minuut.
Ferreira met de inworp. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Kučma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:11

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Fasciana de bal onder controle te krijgen. Rincón is nu in balbezit. Rincón geeft de bal voor. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:12

53e minuut.
Montiel komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestre passt de bal zonder na te denken. Michelena is nu in balbezit. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros geeft een hoge lob. Urquia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:13

59e minuut.
Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke passt de bal in één keer door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Urquia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Querales is nu in balbezit. Querales passt de bal zonder na te denken. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel. Urquia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yardley komt het veld opgelopen. Guerra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palmeros kopt de bal weg. Urquia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal zonder na te denken. Montiel is nu in balbezit. Montiel geeft een hoge lob. Palmeros springt en kopt de bal. Urquia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:14

64e minuut.
Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke probeert naar een medespeler te passen. Kučma rent richting de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:15

66e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma passt de bal in één keer door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:16

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herrera komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Estrada de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Urquia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:17

71e minuut.
Guerra passt de bal in één keer door. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón passt de bal in één keer door. Kučma heeft problemen om de bal te vangen. Kučma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Michelena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal met de wreef. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:18

75e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Feltscher de bal onder controle te krijgen. Urquia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:19

76e minuut.
Palmeros draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke geeft een hoge lob. Palmeros krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:20

80e minuut.
Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón met een sublieme pass. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Urquia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los cariacos - Team Lagann F.C 0:21

83e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palmeros de bal. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra met een sublieme pass. Pommerenke rent richting de bal. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een lange en hoge pass. Urquia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Maestre kan de bal niet met de borst controleren. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra speelt de bal door. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kučma geeft een lange en hoge pass. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Pommerenke geeft een hoge lob. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los cariacos 89%, Team Lagann F.C 11%.
los cariacos - Team Lagann F.C 0:21