Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SAJ Atletico Zulia
Normal Tactiek korn5
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 39.3
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal in één keer door. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho onderschept slim de pass. Bracho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja geeft de bal voor. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft de bal voor. Galea kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Patiño geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galea met een snelle inworp. Aramburú rent richting de bal. Aramburú geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Elie onderschept slim de pass. Butto verovert de bal door een tackle van achteren. Butto probeert naar een medespeler te passen. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:1

27e minuut.
Patiño verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... Cumare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:2

33e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Butto verovert de bal door een tackle van achteren. Butto met een sublieme pass. Galea is nu in balbezit. Galea met een sublieme pass. Paal!

35e minuut.
Sira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galea met de inworp. Aramburú rent richting de bal. Aramburú geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Galea passt de bal met de wreef. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Galea is nu in balbezit. Galea probeert naar een medespeler te passen. Bracho is nu in balbezit. Bracho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SAJ 70%, Atletico Zulia 30%.
FC SAJ - Atletico Zulia 0:3

51e minuut.
Andrus geeft een hoge lob. Butto geeft een hoge lob. Bracho is nu in balbezit. Bracho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:4

53e minuut.
Inworp. Carrasquel met de inworp. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto geeft de bal voor. Bracho springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto rent richting de bal. Butto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bracho de bal. Bracho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:5

59e minuut.
Andrus geeft de bal voor. Reyes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Patiño de bal onder controle te krijgen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bracho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:6

61e minuut.
Sira met een snelle inworp. Elie heeft problemen om de bal te vangen. Galea begaat een overtreding. Galea krijgt een gele kaart. Elie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Butto verovert de bal door een tackle van achteren. Butto geeft een hoge lob. Bracho is nu in balbezit. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:7

70e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Montenegro de bal onder controle te krijgen. Butto geeft de bal voor. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:8

79e minuut.
Luces rent richting de bal. Butto onderschept slim de pass. Butto geeft de bal voor. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... Cumare bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasquel met een snelle inworp. Butto heeft problemen om de bal te vangen. Butto geeft een lange en hoge pass. Bracho maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Patiño neemt vlug de vrije trap. Luces kopt de bal weg. Butto geeft een lange en hoge pass. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bracho rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bracho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Atletico Zulia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SAJ 76%, Atletico Zulia 24%.
FC SAJ - Atletico Zulia 0:9