Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Stark croz04
Normal Tactiek 2
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Villafraz rent richting de bal. Barreau verovert de bal door een tackle van achteren. Barreau passt de bal zonder na te denken. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:1

3e minuut.
Walas is nu in balbezit. Walas passt de bal zonder na te denken. Płatek is nu in balbezit. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lung is nu in balbezit. Rendón geeft een lange en hoge pass. Riberos kopt de bal weg. Barreau is nu in balbezit. Barreau geeft de bal voor. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Peláez trapt de bal weg van het doel. Barreau rent richting de bal. Barreau met een sublieme pass. Walas is nu in balbezit. Walas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Płatek is nu in balbezit. Walas rent richting de bal. Walas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:2

12e minuut.
Makoun met de inworp. Gąsowski met een sublieme pass. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas is nu in balbezit. Walas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:3

14e minuut.
Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Jaimes met een sublieme pass. Daar is Lastreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siepka rent richting de bal. Siepka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Silveira is nu in balbezit. Silveira passt de bal zonder na te denken. Płatek rent richting de bal. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas haalt uit met een fantastische trap. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barreau is nu in balbezit. Barreau probeert naar een medespeler te passen. Riberos rent richting de bal. Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Walas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:4

22e minuut.
Siepka rent richting de bal. Siepka met een sublieme pass. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Walas is nu in balbezit. Walas schiet op doel. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:5

24e minuut.
Barreau met een sublieme pass. Siepka speelt de bal door. Walas rent richting de bal. Walas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Barreau geeft een lange en hoge pass. Płatek heeft problemen om de bal te vangen. Walas is nu in balbezit. Walas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:6

26e minuut.
Barreau probeert naar een medespeler te passen. Płatek is nu in balbezit. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek onderschept slim de pass. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:7

27e minuut.
Lastreto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bigott komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Barreau passt de bal met de wreef. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas probeert naar een medespeler te passen. Płatek is nu in balbezit. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:8

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siepka met een snelle inworp. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek onderschept slim de pass. Płatek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Riberos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walas rent richting de bal. Walas draait met de bal, schiet en ... Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsowski passt de bal in één keer door. Siepka probeert naar een medespeler te passen. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Walas is nu in balbezit. Walas haalt uit met een fantastische trap. Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:9

36e minuut.
Walas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barreau de bal. Barreau geeft een lange en hoge pass. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:10

41e minuut.
Barreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreau geeft een hoge lob. Jaimes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Płatek rent richting de bal. Płatek passt de bal in één keer door. Walas is nu in balbezit. Walas schiet op doel. Riberos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Siepka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canorea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siepka speelt de bal door. Płatek is nu in balbezit. Płatek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Stark 89%, croz04 11%.
F.C.Stark - croz04 0:10

46e minuut.
Hebeisen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveira speelt de bal door. Walas rent richting de bal. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen geeft de bal voor. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Siepka speelt de bal door. Hebeisen rent richting de bal. Siepka rent richting de bal. Siepka geeft een lange en hoge pass. Walas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Riberos trapt de bal weg. Barreau speelt de bal door. Hebeisen controleert de bal met de borst. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:11

55e minuut.
Walas passt de bal in één keer door. Barreau met een sublieme pass. Klungelig pakt Hebeisen de bal. Hebeisen schiet op doel. Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Riberos trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsowski met de inworp. Barreau geeft een hoge lob. Hebeisen maakt een snoekduik en kopt de bal. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Samarone geeft een hoge lob. Barreau kopt de bal weg. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. Gąsowski geeft een hoge lob. Hebeisen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bigott rent richting de bal. Gąsowski onderschept slim de pass. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:12

64e minuut.
Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen passt de bal zonder na te denken. Barreau rent richting de bal. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón passt de bal zonder na te denken. Barreau speelt de bal door. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peláez met een harde bal richting middenveld. Kratka kopt de bal weg. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Campos is nu in balbezit. Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Walas probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:13

72e minuut.
Hebeisen is nu in balbezit. Walas rent richting de bal. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen schiet op doel. Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:14

72e minuut.
Riberos geeft de bal voor. Siepka kopt de bal weg. Klungelig pakt Canorea de bal. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Siepka rent richting de bal. Siepka met een sublieme pass. Barreau met een sublieme pass. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bigott probeert de bal met de borst te controleren. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Siepka rent richting de bal. Siepka geeft een lange en hoge pass. Hebeisen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Mathías met de inworp. Gąsowski speelt de bal door. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreau geeft de bal voor. Hebeisen maakt een snoekduik en kopt de bal. Peláez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Peláez niet meer kan verder spelen. Robledo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Canorea rent richting de bal. Gąsowski met een sublieme pass. Hebeisen is nu in balbezit. Walas is nu in balbezit. Walas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:15

84e minuut.
Riberos heeft problemen om de bal te vangen. Riberos geeft een hoge lob. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:16

88e minuut.
Silveira geeft een hoge lob. Gąsowski kopt de bal weg. Daar is Riberos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:17

90e minuut.
Barreau is nu in balbezit. Walas rent richting de bal. Walas passt de bal in één keer door. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - croz04 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Stark 89%, croz04 11%.
F.C.Stark - croz04 0:18