Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barola FC Chucuto FC
Normal Tactiek 433Mod
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 50.5
slecht Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Villafraz passt de bal in één keer door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa begaat een overtreding. Zárate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Inciarte met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Inciarte onderschept slim de pass. Inciarte met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Inciarte onderschept slim de pass. Inciarte geeft een lange en hoge pass. Maurel rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Perez Greco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Añor met de inworp. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Perez Greco kopt de bal weg. Rauseo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zárate rent richting de bal. Añor rent richting de bal. Añor passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Añor neemt de hoekschop. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal. Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:1

18e minuut.
Ponce maakt een snoekduik en kopt de bal. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Maurel de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:2

20e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ponce controleert de bal met de borst. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:3

26e minuut.
Añor speelt de bal door. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco passt de bal in één keer door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Daar is Perez Greco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Téllez bokst de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:4

30e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal in één keer door. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Inciarte onderschept slim de pass. Inciarte passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:5

37e minuut.
Daar is Sira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojković onderschept slim de pass. Stojković geeft een hoge lob. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:6

42e minuut.
Maurel geeft een lange en hoge pass. Sira probeert de bal aan de voet te houden. Stojković geeft een lange en hoge pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een lange en hoge pass. Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal in één keer door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perez Greco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barola FC 88%, Chucuto FC 12%.
Barola FC - Chucuto FC 0:7

50e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:8

52e minuut.
Inciarte met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal in één keer door. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Rauseo geeft een hoge lob. Zárate kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:9

62e minuut.
Inciarte geeft de bal voor. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen. Perez Greco kan de bal niet met de borst controleren. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:10

63e minuut.
Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate onderschept slim de pass. Zárate speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Baumann passt de bal in één keer door. Guerra speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:11

66e minuut.
Añor kopt de bal weg. Falcón is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra geeft een lange en hoge pass. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco speelt de bal door. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Díaz geeft een lange en hoge pass. Stojković speelt de bal door. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate geeft een lange en hoge pass. Pacheco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:12

75e minuut.
Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:13

76e minuut.
Zárate kan de bal niet met de borst controleren. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:14

85e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Téllez bokst de bal weg.

88e minuut.
Falcón rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft de bal voor. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - Chucuto FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barola FC 84%, Chucuto FC 16%.
Barola FC - Chucuto FC 0:15