Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cagua FC Paisanos FC
Normal Tactiek N-451DefLfBckUp
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Saldivia passt de bal in één keer door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Infante de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:1

10e minuut.
Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Centeno krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Cikatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikatić passt de bal in één keer door. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán schiet op doel. Infante probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Daar is Lancken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:2

13e minuut.
Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman met een sublieme pass. Baiano met een sublieme pass. Saldivia heeft problemen om de bal te vangen. Saldivia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Szymaniak passt de bal in één keer door. Zakos speelt de bal door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán geeft een lange en hoge pass. Saldivia maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:3

20e minuut.
Palomares met een sublieme pass. Kełkowiecki kopt de bal weg. Mathías heeft problemen om de bal te vangen. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:4

23e minuut.
Baiano passt de bal zonder na te denken. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki speelt de bal door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:5

29e minuut.
Centeno rent richting de bal. Szymaniak onderschept slim de pass. Szymaniak passt de bal zonder na te denken. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Baiano rent richting de bal. Baiano passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Corvalán verovert de bal door een tackle van achteren. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:6

35e minuut.
Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak onderschept slim de pass. Szymaniak met een sublieme pass. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán draait met de bal, schiet en ... Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Corvalán passt de bal met de wreef. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia passt de bal zonder na te denken. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cagua FC 80%, Paisanos FC 20%.
Cagua FC - Paisanos FC 0:7

46e minuut.
Cikatić geeft de bal voor. Lancken kopt de bal weg. Cikatić met een sublieme pass. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Infante trapt de bal weg. Kełkowiecki kopt de bal weg. Saldivia rent richting de bal. Saldivia schiet op doel. Palomares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:8

50e minuut.
Vallenilla controleert de bal met de borst. Esquivel speelt de bal door. Kełkowiecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Szymaniak de bal. Szymaniak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Baiano rent richting de bal. Baiano speelt de bal door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić schiet op doel. Palomares bokst de bal weg. Daar is Corvalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corvalán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:9

57e minuut.
Corvalán passt de bal met de wreef. Cikatić kan de bal niet met de borst controleren. Cikatić speelt de bal door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Saldivia met een snelle inworp. Cikatić rent richting de bal. Cikatić passt de bal met de wreef. Corvalán rent richting de bal. Corvalán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:10

76e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Kełkowiecki onderschept slim de pass. Corvalán probeert naar een medespeler te passen. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lancken de bal. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán schiet op doel. Palomares bokst de bal weg.

82e minuut.
Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías verovert de bal door een tackle van achteren. Mathías speelt de bal door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cikatić heeft problemen om de bal te vangen. Cikatić geeft een hoge lob. Corvalán rent richting de bal. Corvalán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:11

85e minuut.
Corvalán verovert de bal door een tackle van achteren. Corvalán passt de bal in één keer door. Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corvalán verovert de bal door een tackle van achteren. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baiano met een snelle inworp. Corvalán rent richting de bal. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. Palomares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - Paisanos FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cagua FC 77%, Paisanos FC 23%.
Cagua FC - Paisanos FC 0:12