Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galácticos del Zulia Titanes de Oriente F.C.
433 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 47.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Gorączko met de inworp. Palomón is nu in balbezit. Aristigueta rent richting de bal. Palomón is nu in balbezit. Palomón geeft een lange en hoge pass. Villamizar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:1

7e minuut.
Palomón probeert naar een medespeler te passen. Téllez is nu in balbezit. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Uslu heeft problemen om de bal te vangen. Uslu geeft een lange en hoge pass. Paal!

9e minuut.
Palomón kopt de bal weg. Téllez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:2

11e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Klungelig pakt Gorączko de bal. Gorączko speelt de bal door. Uslu rent richting de bal. Uslu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Saldivia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorączko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arouca geeft een hoge lob. Uslu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca probeert naar een medespeler te passen. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:3

21e minuut.
Téllez heeft problemen om de bal te vangen. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arouca raakt geblesseerd tijdens het duel. Arouca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Villamizar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Arouca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:4

22e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez passt de bal in één keer door. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel. Villamizar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:5

34e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Téllez is nu in balbezit. Téllez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Arouca passt de bal zonder na te denken. Saldivia onderschept slim de pass. Nurci rent richting de bal. Nurci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:6

37e minuut.
Aristigueta rent richting de bal. Gorączko onderschept slim de pass. Gorączko probeert naar een medespeler te passen. Uslu is nu in balbezit. Uslu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galácticos del Zulia 87%, Titanes de Oriente F.C. 13%.
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:7

46e minuut.
Téllez passt de bal met de wreef. Nurci rent richting de bal. Nurci passt de bal zonder na te denken. Daar is Arouca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arouca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:8

49e minuut.
Uslu verovert de bal door een tackle van achteren. Uslu passt de bal zonder na te denken. Téllez heeft problemen om de bal te vangen. Téllez schiet op doel. Villamizar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:9

50e minuut.
Gorączko met de inworp. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Téllez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:10

52e minuut.
Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorączko met een sublieme pass. Arouca rent richting de bal. Arouca schiet op doel. Saldivia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Uslu rent richting de bal. Nurci rent richting de bal. Nurci passt de bal in één keer door. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez draait met de bal, schiet en ... Villamizar bokst de bal weg. Uslu rent richting de bal. Uslu geeft een lange en hoge pass. Arouca rent richting de bal. Arouca draait met de bal, schiet en ... Villamizar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Meleán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko verovert de bal door een tackle van achteren. Gorączko passt de bal met de wreef. Uslu is nu in balbezit. Uslu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:11

66e minuut.
Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu geeft de bal voor. Gorączko rent richting de bal. Arouca is nu in balbezit. Arouca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Palomón met een sublieme pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal in één keer door. Arouca rent richting de bal. Arouca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
das Graças is nu in balbezit. das Graças geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gamargo de bal. Uslu is nu in balbezit. Uslu draait met de bal, schiet en ... Villamizar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
das Graças geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zerpa de bal onder controle te krijgen. Arouca is nu in balbezit. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gorączko met een sublieme pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal zonder na te denken. Uslu is nu in balbezit. Uslu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:12

80e minuut.
Urbina geeft een lange en hoge pass. Uslu kopt de bal weg. Daar is Lancken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu schiet op doel. Villamizar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nurci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uslu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:13

82e minuut.
Klungelig pakt Uslu de bal. Nurci is nu in balbezit. Nurci passt de bal met de wreef. Arouca heeft problemen om de bal te vangen. Arouca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arouca rent richting de bal. Arouca geeft de bal voor. Saldivia heeft problemen om de bal te vangen. Uslu is nu in balbezit. Uslu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:14

84e minuut.
Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Téllez de bal. Téllez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Palomón kopt de bal weg. Daar is Uslu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uslu probeert naar een medespeler te passen. Arouca is nu in balbezit. Arouca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:15

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Saldivia de bal onder controle te krijgen. Gorączko rent richting de bal. Gorączko passt de bal met de wreef. Arouca is nu in balbezit. Arouca draait met de bal, schiet en ... Villamizar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galácticos del Zulia 84%, Titanes de Oriente F.C. 16%.
Los Galácticos del Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:16