Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern muchi RACK F.C.
Normal Tactiek ROJO 43
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta passt de bal met de wreef. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra schiet op doel. Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern muchi - RACK F.C. 0:1

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Dolgetta de bal onder controle te krijgen. Henry rent richting de bal. Henry geeft een hoge lob. Chalupek is nu in balbezit. Chalupek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Magliulo verovert de bal door een tackle van achteren. Henry heeft problemen om de bal te vangen. Magliulo met een sublieme pass. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern muchi - RACK F.C. 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Chalupek de bal. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Henry onderschept slim de pass. Magliulo probeert naar een medespeler te passen. Chalupek probeert naar een medespeler te passen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dolgetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgetta passt de bal zonder na te denken. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern muchi 75%, RACK F.C. 25%.
Bayern muchi - RACK F.C. 0:2

46e minuut.
Zlatev komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Botero geeft een hoge lob. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev rent richting de bal. Zlatev heeft problemen om de bal te vangen. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern muchi - RACK F.C. 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev passt de bal in één keer door. Henry rent richting de bal. Henry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dubnička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupek speelt de bal door. Zlatev rent richting de bal. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern muchi - RACK F.C. 0:4

62e minuut.
Jabs verovert de bal door een tackle van achteren. Jabs passt de bal met de wreef. Chalupek geeft een lange en hoge pass. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Henry is nu in balbezit. Henry met een sublieme pass. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel. Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern muchi - RACK F.C. 0:5

66e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski met een sublieme pass. Magliulo met een sublieme pass. Zlatev rent richting de bal. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Wallace komt het veld opgelopen. Mack komt het veld opgelopen. Hiçyanılmaz komt het veld opgelopen. Pereira komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Ramos. Goede buitenspelval van de verdediging. Kmet neemt vlug de vrije trap. Zlatev rent richting de bal. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hiçyanılmaz is nu in balbezit. Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kmet rent richting de bal. Molkowski rent richting de bal. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zlatev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wallace rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Margiota. Wallace is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wallace zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zlatev rent richting de bal. Zlatev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Dubnička met de inworp. Klungelig pakt Hiçyanılmaz de bal. Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Pereira maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

85e minuut.
Zlatev speelt de bal door. Aranguren speelt de bal door. Mack met een sublieme pass. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kmet kopt de bal weg. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack onderschept slim de pass. Mack geeft een hoge lob. Zlatev springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ayala speelt de bal door. Dubnička kopt de bal weg. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ayala trapt de bal weg van het doel. Dubnička bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubnička geeft een lange en hoge pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rebelo kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Pereira passt de bal in één keer door. Daar is Zlatev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. Ayala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ... Ayala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern muchi 89%, RACK F.C. 11%.
Bayern muchi - RACK F.C. 0:5