Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting X68 NARANJA MECANICA FC
Normal Tactiek Cruyff2
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Roldán met een sublieme pass. Piñate rent richting de bal. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Leañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:1

6e minuut.
Roldán passt de bal met de wreef. Aranda is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:2

6e minuut.
Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Roldán passt de bal in één keer door. Aranda is nu in balbezit. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:3

12e minuut.
McIntosh kopt de bal weg. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh geeft een hoge lob. Gallardo springt en kopt de bal. Navarro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:4

18e minuut.
Canorea rent richting de bal. Canorea probeert naar een medespeler te passen. McIntosh heeft problemen om de bal te vangen. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:5

23e minuut.
Galarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Galarraga met een sublieme pass. Riberos probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Riberos rent richting de bal. Riberos speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bello kopt de bal weg. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal met de wreef. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Leañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dobrogeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bello rent richting de bal. Bello passt de bal in één keer door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:6

35e minuut.
McIntosh rent richting de bal. McIntosh geeft de bal voor. Klungelig pakt Navarro de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:7

37e minuut.
Canorea passt de bal zonder na te denken. McIntosh rent richting de bal. McIntosh passt de bal in één keer door. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Riberos is nu in balbezit. Riberos passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Canorea met een sublieme pass. McIntosh met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh onderschept slim de pass. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leañez met een harde bal richting middenveld. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Canorea geeft de bal voor. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 86%, NARANJA MECANICA FC 14%.
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:8

47e minuut.
McIntosh rent richting de bal. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Navarro de bal. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Riberos is nu in balbezit. Riberos geeft een lange en hoge pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Leañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:9

48e minuut.
Roldán speelt de bal door. Daar is Elie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Leañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Galarraga is nu in balbezit. Galarraga geeft een lange en hoge pass. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski geeft de bal voor. McIntosh kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt McIntosh de bal. McIntosh passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. Leañez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

63e minuut.
Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos geeft een hoge lob. Aramburú heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Galarraga kopt de bal weg. Riberos heeft problemen om de bal te vangen. Riberos geeft een hoge lob. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Leañez met een harde bal richting middenveld. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh rent richting de bal. McIntosh passt de bal in één keer door. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh onderschept slim de pass. McIntosh passt de bal in één keer door. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Leañez bokst de bal weg.

77e minuut.
Bello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riberos de bal. Riberos speelt de bal door. McIntosh rent richting de bal. McIntosh geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:10

78e minuut.
McIntosh speelt de bal door. Daar is Canorea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canorea probeert naar een medespeler te passen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:11

80e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Leañez met een harde bal richting middenveld. McIntosh kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Leañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Vieira rent richting de bal. Vieira passt de bal in één keer door. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:12

85e minuut.
Riberos is nu in balbezit. Riberos geeft de bal voor. McIntosh kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Leañez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 79%, NARANJA MECANICA FC 21%.
Sporting X68 - NARANJA MECANICA FC 0:12