Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaboFC CHAIMAS F.C.
Normal Tactiek ccc
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 52.9
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carbonell de bal. Carbonell passt de bal in één keer door. Briceño rent richting de bal. Briceño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:1

3e minuut.
Carmona met een snelle inworp. Cwyl rent richting de bal. Cwyl passt de bal met de wreef. Briceño is nu in balbezit. Briceño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Carmona onderschept slim de pass. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell met een sublieme pass. Briceño rent richting de bal. Briceño geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smuda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:2

9e minuut.
Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera rent richting de bal. Smuda onderschept slim de pass. Smuda met een sublieme pass. Briceño rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:3

15e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell schiet op doel. Valiente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Carbonell geeft een hoge lob. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera passt de bal in één keer door. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:4

19e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal met de wreef. Smuda is nu in balbezit. Briceño is nu in balbezit. Briceño schiet op doel. Parada bokst de bal weg.

20e minuut.
Carmona onderschept slim de pass. Carmona geeft een hoge lob. Daar is Valiente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Parada met een harde bal richting middenveld. Çakıl kopt de bal weg. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl speelt de bal door. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Briceño kopt de bal weg. Cwyl rent richting de bal. Cwyl geeft de bal voor. Smuda heeft problemen om de bal te vangen. Smuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal zonder na te denken. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:5

29e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal zonder na te denken. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Valiente probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:6

34e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een hoge lob. Çakıl kopt de bal weg. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Parada trapt de bal weg. Çakıl kopt de bal weg. Klungelig pakt Valiente de bal. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Valiente speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona passt de bal zonder na te denken. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Parada trapt de bal weg. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl passt de bal met de wreef. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaboFC 79%, CHAIMAS F.C. 21%.
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:6

48e minuut.
Olses onderschept slim de pass. Olses speelt de bal door. Briceño met een sublieme pass. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:7

51e minuut.
Carmona kopt de bal weg. Briceño rent richting de bal. Briceño speelt de bal door. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Parada bokst de bal weg. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño schiet op doel. Parada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:8

54e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Valiente rent richting de bal. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Parada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:9

55e minuut.
Inworp. Çakıl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwyl met een sublieme pass. Çakıl geeft de bal voor. Smuda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Çakıl speelt de bal door. Klungelig pakt Smuda de bal. Smuda passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl passt de bal zonder na te denken. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:10

58e minuut.
Smuda is nu in balbezit. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda rent richting de bal. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Parada bokst de bal weg.

60e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Escalona probeert de bal aan de voet te houden. Briceño is nu in balbezit. Briceño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Parada trapt de bal weg van het doel. Cwyl geeft een hoge lob. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ... Parada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:11

64e minuut.
Parada trapt de bal weg. Cwyl kopt de bal weg. Valiente heeft problemen om de bal te vangen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Briceño kopt de bal weg. Carbonell rent richting de bal. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Smuda rent richting de bal. Smuda draait met de bal, schiet en ... Briceño probeert de bal aan de voet te houden. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Parada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:12

68e minuut.
Cabrera met een sublieme pass. Lozano met een sublieme pass. Valiente is nu in balbezit. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Inworp. Çakıl met een snelle inworp. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwyl geeft de bal voor. Carbonell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:13

74e minuut.
Briceño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smuda de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Yriarte rent richting de bal. Yriarte geeft de bal voor. Çakıl geeft de bal voor. Smuda maakt een snoekduik en kopt de bal. Parada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:14

77e minuut.
Çakıl onderschept slim de pass. Çakıl geeft de bal voor. Carbonell probeert de bal aan de voet te houden. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl passt de bal zonder na te denken. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Parada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Parada trapt de bal weg. Çakıl kopt de bal weg. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Parada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Olses is nu in balbezit. Olses geeft een lange en hoge pass. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Çakıl is nu in balbezit. Çakıl passt de bal met de wreef. Briceño heeft problemen om de bal te vangen. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaboFC 83%, CHAIMAS F.C. 17%.
MaracaboFC - CHAIMAS F.C. 0:15