Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caracas fc Estudiantes de Merida FC
Attack Tactiek Estutac
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 52.3
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi geeft een hoge lob. Tokody geeft een hoge lob. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:1

5e minuut.
Tokody passt de bal in één keer door. Thành Khiêm rent richting de bal. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chirinos kopt de bal weg. Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rendón geeft een hoge lob. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:2

9e minuut.
Vizquel onderschept slim de pass. Vizquel geeft een lange en hoge pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Isnardi heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isnardi. Isnardi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vizquel met de inworp. Echeto rent richting de bal. Echeto passt de bal met de wreef. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes passt de bal in één keer door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:4

16e minuut.
Mendes rent richting de bal. Carrero begaat een overtreding. Mendes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echeto met een snel genomen vrije trap. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Villarán is nu in balbezit. Villarán geeft de bal voor. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:5

21e minuut.
Villarán rent richting de bal. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft de bal voor. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:6

26e minuut.
Vizquel probeert naar een medespeler te passen. Rendón met een sublieme pass. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tokody probeert naar een medespeler te passen. Mendes is nu in balbezit. Chirinos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendes raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarán wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:7

29e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón speelt de bal door. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Paal! Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Villarán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto speelt de bal door. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:8

38e minuut.
Klungelig pakt Tokody de bal. Villarán is nu in balbezit. Rendón speelt de bal door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:9

40e minuut.
Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva rent richting de bal. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Chirinos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rendón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thành Khiêm rent richting de bal. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:10

42e minuut.
Villarán probeert naar een medespeler te passen. Rendón met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendes de bal. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rendón neemt de hoekschop. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caracas fc 85%, Estudiantes de Merida FC 15%.
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:11

47e minuut.
Daar is Vizquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizquel met een sublieme pass. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Rendón geeft een lange en hoge pass. Chirinos kopt de bal weg. Perdomo heeft problemen om de bal te vangen. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Thành Khiêm passt de bal in één keer door. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Chirinos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rendón zal de hoekschop nemen. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrero trapt de bal weg. Echeto kopt de bal weg. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:12

52e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:13

54e minuut.
Klungelig pakt Rendón de bal. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vizquel met een sublieme pass. Echeto rent richting de bal. Echeto geeft de bal voor. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:14

56e minuut.
Villarán speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Rendón speelt de bal door. Vizquel rent richting de bal. Vizquel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Villarán met een sublieme pass. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm passt de bal in één keer door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Isnardi geeft een hoge lob. Inworp. Rendón met de inworp. Villarán is nu in balbezit. Villarán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón passt de bal in één keer door. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:15

68e minuut.
Tokody rent richting de bal. Tokody geeft een lange en hoge pass. Chirinos heeft problemen om de bal te vangen. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Echeto probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm speelt de bal door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón passt de bal in één keer door. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán geeft een lange en hoge pass. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:16

75e minuut.
Villarán met een sublieme pass. Villanueva rent richting de bal. Villanueva met een sublieme pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:17

80e minuut.
Vizquel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft een hoge lob. Mendes springt en kopt de bal. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:18

81e minuut.
Villarán passt de bal zonder na te denken. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:19

89e minuut.
Prieto met een harde bal richting middenveld. Rendón kopt de bal weg. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caracas fc 76%, Estudiantes de Merida FC 24%.
caracas fc - Estudiantes de Merida FC 0:20