Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mara FC Agues FC
Normal Tactiek wing
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten solide
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:1

13e minuut.
Santeliz onderschept slim de pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Laya de bal. Laya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza passt de bal in één keer door. Santeliz rent richting de bal. Santeliz haalt uit met een fantastische trap. Mavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanco bokst de bal weg.

17e minuut.
De la terga geeft een lange en hoge pass. Bolívar kopt de bal weg. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:2

18e minuut.
Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes passt de bal met de wreef. Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Tovar kopt de bal weg. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:3

24e minuut.
Otaiza passt de bal in één keer door. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar passt de bal met de wreef. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Laya speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rondón is nu in balbezit. Laya onderschept slim de pass. Laya speelt de bal door. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:4

34e minuut.
Laya geeft een lange en hoge pass. Rubio is nu in balbezit. Laya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laya krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tovar rent richting de bal. Tovar passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:5

36e minuut.
Klungelig pakt Tovar de bal. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Otaiza is nu in balbezit. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Santeliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:6

43e minuut.
Otaiza speelt de bal door. Bolívar met een sublieme pass. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ... Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mara FC 89%, Agues FC 11%.
Mara FC - Agues FC 0:6

50e minuut.
Cedeño met een harde bal richting middenveld. Bolívar kan de bal niet met de borst controleren. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De la terga met een snelle inworp. Otaiza is nu in balbezit. Klungelig pakt Otaiza de bal. Otaiza geeft de bal voor. Laya krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Mavares onderschept slim de pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:7

55e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Daar is Cedeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:8

56e minuut.
Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya rent richting de bal. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Mavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otaiza zal de hoekschop nemen. Laya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:9

59e minuut.
Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bolívar passt de bal met de wreef. Tovar rent richting de bal. Tovar passt de bal met de wreef. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:10

66e minuut.
Rubio rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco met een sublieme pass. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ... Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Castellini geeft de bal voor. Daar is Zlatkovskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco speelt de bal door. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Santeliz de bal. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Bolívar speelt de bal door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Otaiza is nu in balbezit. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Santeliz rent richting de bal. Santeliz haalt uit met een fantastische trap. Blanco bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Otaiza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laya krijgt zijn hoofd ertegen. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:11

90e minuut.
Laya is nu in balbezit. Laya passt de bal met de wreef. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - Agues FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mara FC 87%, Agues FC 13%.
Mara FC - Agues FC 0:12