Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc Real Guayaba CF
Normal Tactiek dogo argentino
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 57.8
poor Schieten outstanding
poor Passen outstanding
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Marcano passt de bal zonder na te denken. Zakić is nu in balbezit. Zakić passt de bal met de wreef. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zakić met een sublieme pass. Padrón met een sublieme pass. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:1

4e minuut.
Carrero speelt de bal door. Casanova is nu in balbezit. Kajiyama speelt de bal door. Birikimci rent richting de bal. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:2

6e minuut.
Mavares speelt de bal door. Birikimci rent richting de bal. Marcano begaat een overtreding. Marcano krijgt een gele kaart. Birikimci raakt geblesseerd tijdens het duel. Birikimci komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:3

7e minuut.
Padrón probeert naar een medespeler te passen. Birikimci is nu in balbezit. Piar is nu in balbezit. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:4

9e minuut.
Zakić passt de bal in één keer door. Birikimci is nu in balbezit. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:5

10e minuut.
Infante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakić speelt de bal door. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:6

11e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Padrón de bal. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu kan de bal niet met de borst controleren. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:7

12e minuut.
Padrón speelt de bal door. Daar is Birikimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birikimci passt de bal met de wreef. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:8

13e minuut.
Daar is Fasciana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birikimci rent richting de bal. Birikimci speelt de bal door. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Peñaranda bokst de bal weg.

17e minuut.
Padrón passt de bal met de wreef. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu schiet op doel. Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal in één keer door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:9

24e minuut.
Casanova geeft de bal voor. Birikimci is nu in balbezit. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Padrón kopt de bal weg. Birikimci heeft problemen om de bal te vangen. Birikimci passt de bal zonder na te denken. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:10

29e minuut.
Landaeta geeft de bal voor. Inworp. Padrón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birikimci controleert de bal met de borst. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:11

32e minuut.
Zakić kopt de bal weg. Vicuña heeft problemen om de bal te vangen. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:12

36e minuut.
Zakić probeert naar een medespeler te passen. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci passt de bal met de wreef. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:13

38e minuut.
Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante rent richting de bal. Infante passt de bal in één keer door. Birikimci rent richting de bal. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:14

40e minuut.
Klungelig pakt Mavares de bal. Landaeta rent richting de bal. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:15

43e minuut.
Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci passt de bal met de wreef. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Peñaranda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:16

44e minuut.
Fasciana heeft problemen om de bal te vangen. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Kajiyama met een sublieme pass. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Peñaranda bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc 79%, Real Guayaba CF 21%.
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:16

47e minuut.
Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal zonder na te denken. Birikimci heeft problemen om de bal te vangen. Birikimci schiet op doel. Peñaranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:17

49e minuut.
Baena rent richting de bal. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Birikimci geeft de bal voor. Padrón rent richting de bal. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Peñaranda trapt de bal weg van het doel. Zakić kopt de bal weg. Padrón speelt de bal door. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:18

51e minuut.
Birikimci rent richting de bal. Constantinescu rent richting de bal. Birikimci is nu in balbezit. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:19

52e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu speelt de bal door. Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Constantinescu kan de bal niet met de borst controleren. Constantinescu schiet op doel. Peñaranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Padrón met de inworp. Zakić met een sublieme pass. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:20

58e minuut.
Kajiyama met een sublieme pass. Ríos rent richting de bal. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero geeft de bal voor. Birikimci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:21

60e minuut.
Birikimci rent richting de bal. Birikimci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mavares de bal. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:22

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Infante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakić met een sublieme pass. Klungelig pakt Birikimci de bal. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:23

66e minuut.
Birikimci passt de bal met de wreef. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón geeft de bal voor. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel. Paal! Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:24

67e minuut.
Osuna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Landaeta de bal. Piar rent richting de bal. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:25

71e minuut.
Mavares probeert de bal aan de voet te houden. Zakić speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Mavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peñaranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Zakić geeft een lange en hoge pass. Padrón rent richting de bal. Padrón geeft een lange en hoge pass. Constantinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Peñaranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:26

75e minuut.
Baena kopt de bal weg. Inworp. Kajiyama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Constantinescu de bal. Constantinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci met een sublieme pass. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Mavares probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Padrón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Birikimci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Birikimci met een sublieme pass. Padrón met een sublieme pass. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:27

83e minuut.
Osuna rent richting de bal. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero geeft de bal voor. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Peñaranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:28

85e minuut.
Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci onderschept slim de pass. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:29

86e minuut.
Casanova geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Escalona de bal onder controle te krijgen. Constantinescu kopt de bal weg. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda bokst de bal weg.

90e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Mavares probeert de bal aan de voet te houden. Peñaranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Landaeta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc 88%, Real Guayaba CF 12%.
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - Real Guayaba CF 0:30