Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLORESCFM MaracaiboFC
Normal Tactiek ARCADE 532 MODII
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Romo passt de bal in één keer door. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft de bal voor. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:1

3e minuut.
Khachunts kopt de bal weg. Mangana is nu in balbezit. Mangana passt de bal zonder na te denken. Freschi rent richting de bal. Freschi haalt uit met een fantastische trap. Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Khachunts verovert de bal door een tackle van achteren. Romo geeft een lange en hoge pass. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi haalt uit met een fantastische trap. Puerto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:2

7e minuut.
Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero is nu in balbezit. Freschi verovert de bal door een tackle van achteren. Freschi draait met de bal, schiet en ... Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:3

11e minuut.
Ocando heeft problemen om de bal te vangen. Freschi rent richting de bal. Olivero maakt een afschuwelijke overtreding. Freschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Freschi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Romo met een sublieme pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia met een sublieme pass. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Puerto trapt de bal weg van het doel. Romo kopt de bal weg. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Romo met een snelle inworp. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts passt de bal zonder na te denken. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts met een sublieme pass. Freschi heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Romo is nu in balbezit. Romo probeert naar een medespeler te passen. Khachunts met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Freschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Khachunts geeft de bal voor. Freschi kopt de bal weg. Arcay heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:4

25e minuut.
Ocando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mangana neemt de hoekschop. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:5

28e minuut.
Doeltrap. Puerto met een harde bal richting middenveld. Romo speelt de bal door. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi draait met de bal, schiet en ... Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Añor kopt de bal weg. Mangana heeft problemen om de bal te vangen. Mangana passt de bal met de wreef. Freschi rent richting de bal. Freschi draait met de bal, schiet en ... Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Romo is nu in balbezit. Romo geeft een hoge lob. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo geeft een hoge lob. Urrutia is nu in balbezit. Freschi is nu in balbezit. Freschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:6

38e minuut.
Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts geeft een hoge lob. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mangana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivero heeft problemen om de bal te vangen. Freschi rent richting de bal. Freschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Arcay de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia met een sublieme pass. Freschi rent richting de bal. Freschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLORESCFM 80%, MaracaiboFC 20%.
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:6

50e minuut.
Romo probeert naar een medespeler te passen. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana met een sublieme pass. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:7

52e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Freschi rent richting de bal. Freschi probeert naar een medespeler te passen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mangana rent richting de bal. Añor rent richting de bal. Khachunts geeft een hoge lob. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:8

54e minuut.
Romo met een sublieme pass. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Freschi verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:9

60e minuut.
Freschi heeft problemen om de bal te vangen. Freschi passt de bal in één keer door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:10

62e minuut.
Daar is Freschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freschi probeert naar een medespeler te passen. Urrutia is nu in balbezit. Freschi rent richting de bal. Freschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Ocando rent richting de bal. Freschi verovert de bal door een tackle van achteren. Freschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Serra de bal. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Romo met een sublieme pass. Mangana speelt de bal door. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:11

70e minuut.
Romo is nu in balbezit. Romo passt de bal in één keer door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:12

73e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi is nu in balbezit. Freschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:13

79e minuut.
Mangana passt de bal met de wreef. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal in één keer door. Daar is Freschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:14

82e minuut.
Khachunts speelt de bal door. Romo is nu in balbezit. Romo passt de bal in één keer door. Freschi is nu in balbezit. Freschi schiet op doel. Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:15

87e minuut.
Mangana rent richting de bal. Mangana geeft de bal voor. Urrutia kopt de bal weg. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puerto trapt de bal weg van het doel. Khachunts kopt de bal weg. Daar is Freschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLORESCFM 73%, MaracaiboFC 27%.
FLORESCFM - MaracaiboFC 0:16