Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatoi Attikis Άλιμος
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Perpiniadis geeft een hoge lob. Klonaris kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Galitsios de bal onder controle te krijgen. Małecki is nu in balbezit. Małecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Danchev passt de bal in één keer door. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani passt de bal in één keer door. Małecki is nu in balbezit. Małecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Małecki passt de bal zonder na te denken. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikopoulos probeert naar een medespeler te passen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Theofanopoulos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Άλιμος 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatoi Attikis 50%, Άλιμος 50%.
Gatoi Attikis - Άλιμος 0:1

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caals zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Tevenet geeft een lange en hoge pass. Jalmasani maakt een snoekduik en kopt de bal. Theofanopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Άλιμος 0:2

67e minuut.
Sardellis geeft de bal voor. Klonaris kopt de bal weg. Stankoglou heeft problemen om de bal te vangen. Małecki rent richting de bal. Małecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Pirttioja komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Estévez komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Louloudakis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Stankoglou controleert de bal met de borst. Louloudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Louloudakis probeert naar een medespeler te passen. Pirttioja rent richting de bal. Pirttioja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Theofanopoulos trapt de bal weg van het doel. Louloudakis kopt de bal weg. Małecki rent richting de bal. Małecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Άλιμος 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatoi Attikis 62%, Άλιμος 38%.
Gatoi Attikis - Άλιμος 0:3