Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhammers IkaroS FC91
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 35.7
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Čičin-Šain rent richting de bal. Čičin-Šain probeert naar een medespeler te passen. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Hamsi probeert naar een medespeler te passen. Morris rent richting de bal. Morris probeert naar een medespeler te passen. Limonada is nu in balbezit. Limonada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hamsi kopt de bal weg. Limonada is nu in balbezit. Met opzet legt Myrianthopoulos zijn tegenspeler op de grond. Myrianthopoulos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Houška verovert de bal door een tackle van achteren. Čičin-Šain bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičin-Šain geeft de bal voor. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - IkaroS FC91 0:1

22e minuut.
Iosifidis rent richting de bal. Canalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Canalmaz geeft een hoge lob. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... Glezelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Doxakis rent richting de bal. Doxakis geeft een hoge lob. Garcés kopt de bal weg. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - IkaroS FC91 0:2

38e minuut.
Lerakis is nu in balbezit. Limonada verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada speelt de bal door. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz rent richting de bal. Limonada is nu in balbezit. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz schiet op doel. Glezelis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - IkaroS FC91 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 81%, IkaroS FC91 19%.
Hellhammers - IkaroS FC91 0:3

47e minuut.
Lerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerakis onderschept slim de pass. Limonada onderschept slim de pass. Limonada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Derviš bereikt de bal nog maar net als eerste. Derviš passt de bal in één keer door. Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Morris rent richting de bal. Morris geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - IkaroS FC91 0:4

64e minuut.
Canalmaz passt de bal in één keer door. Myrianthopoulos rent richting de bal. Limonada verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada geeft een hoge lob. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hamsi is nu in balbezit. Lerakis rent richting de bal. Hamsi onderschept slim de pass. Hamsi geeft een lange en hoge pass. Limonada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Houška onderschept slim de pass. Houška geeft een hoge lob. Dimakos kopt de bal weg. Limonada controleert de bal met de borst. Limonada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hamsi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamsi probeert naar een medespeler te passen. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - IkaroS FC91 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 73%, IkaroS FC91 27%.
Hellhammers - IkaroS FC91 0:5