Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Gkremou kagias
Normal Tactiek smpoutzak
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten formidable
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Karagözoğulları maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arapoglou kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Papagiannopoulos de bal onder controle te krijgen. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sagna is nu in balbezit. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tsigantes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:1

15e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna haalt uit met een fantastische trap. Mavrogenidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

24e minuut.
Carlier speelt de bal door. Sagna is nu in balbezit. Sagna passt de bal met de wreef. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sofrenić geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez probeert de bal met de borst te controleren. Gutiérrez met een sublieme pass. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:2

33e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Bechlivanis is nu in balbezit. Sakowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sakowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:3

35e minuut.
Sakowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sakowicz passt de bal met de wreef. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tsigantes rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Papagiannopoulos passt de bal zonder na te denken. Kalatzopoulos is nu in balbezit. Kalatzopoulos passt de bal zonder na te denken. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mavrogenidis trapt de bal weg. Kalatzopoulos kopt de bal weg. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna haalt uit met een fantastische trap. Mavrogenidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:4

40e minuut.
Karagözoğulları verovert de bal door een tackle van achteren. Karagözoğulları geeft een lange en hoge pass. Tsigantes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lung met de inworp. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Gkremou 78%, kagias 22%.
SC Gkremou - kagias 0:5

47e minuut.
Inworp. Lung met een snelle inworp. Gutiérrez speelt de bal door. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lung onderschept slim de pass. Lung geeft een lange en hoge pass. Tsigantes rent richting de bal. Sakowicz onderschept slim de pass. Sakowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Sagna is nu in balbezit. Sakowicz rent richting de bal. Sakowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:6

56e minuut.
Inworp. Szawica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papagiannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz onderschept slim de pass. Sakowicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Arapoglou heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz haalt uit met een fantastische trap. Mavrogenidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Tsigantes onderschept slim de pass. Tsigantes geeft een lange en hoge pass. Karagözoğulları kopt de bal weg. Sagna rent richting de bal. Sagna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:7

60e minuut.
Tsichouridis geeft een hoge lob. Sofrenić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tsigantes de bal. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez met een sublieme pass. Sagna is nu in balbezit. Sagna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:8

68e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz draait met de bal, schiet en ... Tsigantes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:9

74e minuut.
Kalatzopoulos onderschept slim de pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Fremel komt het veld opgelopen. Vojtík komt het veld opgelopen. Morillo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Szawica met een sublieme pass. Fremel rent richting de bal. Fremel passt de bal met de wreef. Vojtík probeert de bal aan de voet te houden. Vojtík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kalatzopoulos rent richting de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez met een sublieme pass. Vojtík is nu in balbezit. Vojtík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Arapoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Fremel rent richting de bal. Fremel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mavrogenidis trapt de bal weg. Inworp. Lung met de inworp. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Mavrogenidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:10

90e minuut.
Szawica heeft problemen om de bal te vangen. Szawica passt de bal met de wreef. Vojtík heeft problemen om de bal te vangen. Fremel is nu in balbezit. Fremel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - kagias 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Gkremou 86%, kagias 14%.
SC Gkremou - kagias 0:11