Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panserraikos F.C. Burrata F.C.
Normal Tactiek Mozzarela
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 42.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Mierkiewicz de bal onder controle te krijgen. Karakostas rent richting de bal. Mierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tüting rent richting de bal. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Karakostas probeert naar een medespeler te passen. Dellamorte rent richting de bal. Dellamorte geeft een hoge lob. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Anthimidis rent richting de bal. Muzurović rent richting de bal. Kyritsis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muzurović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Muzurović kan niet meer verder spelen. Tsantilas komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Inworp. MacLennan met de inworp. Tsantilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsantilas geeft de bal voor. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal in één keer door. Tüting is nu in balbezit. Tüting draait met de bal, schiet en ... Tzinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panserraikos F.C. - Burrata F.C. 0:1

20e minuut.
Queirolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tüting is nu in balbezit. Tüting draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kyritsis rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz met een sublieme pass. Tüting is nu in balbezit. Tüting schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sakarelos probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal met de wreef. Tüting rent richting de bal. Tüting draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Queirolo geeft de bal voor. Niarchos heeft problemen om de bal te vangen. Tüting is nu in balbezit. Tüting draait met de bal, schiet en ... Tzinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panserraikos F.C. - Burrata F.C. 0:2

29e minuut.
Tsantilas onderschept slim de pass. Tsantilas passt de bal met de wreef. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting draait met de bal, schiet en ... Niarchos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dellamorte speelt de bal door. Koutropoulos speelt de bal door. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Tüting is nu in balbezit. Tüting draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
MacLennan met een snelle inworp. Ortiz met een sublieme pass. Tüting is nu in balbezit. Tüting schiet op doel. Tzinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panserraikos F.C. - Burrata F.C. 0:3

38e minuut.
Tsantilas onderschept slim de pass. Tsantilas passt de bal zonder na te denken. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panserraikos F.C. - Burrata F.C. 0:4

41e minuut.
Mierkiewicz onderschept slim de pass. Mierkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tüting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting haalt uit met een fantastische trap. Tzinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mierkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bouras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panserraikos F.C. 76%, Burrata F.C. 24%.
Panserraikos F.C. - Burrata F.C. 0:4

46e minuut.
Bouras met een sublieme pass. Greenwood geeft de bal voor. Niarchos kopt de bal weg. Tüting rent richting de bal. Tüting schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Queirolo heeft problemen om de bal te vangen. Karakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo verovert de bal door een tackle van achteren. Queirolo geeft een hoge lob. Tzinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tüting is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Tüting is nu in balbezit. Tüting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panserraikos F.C. - Burrata F.C. 0:5

65e minuut.
Tsantilas rent richting de bal. Tsantilas passt de bal zonder na te denken. Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tüting rent richting de bal. Tüting draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Queirolo is nu in balbezit. Tüting is nu in balbezit. Tüting haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Koutropoulos is nu in balbezit. Katsabas probeert naar een medespeler te passen. Greenwood geeft een hoge lob. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panserraikos F.C. 83%, Burrata F.C. 17%.
Panserraikos F.C. - Burrata F.C. 0:5