Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lah FC Θύελλα Ελεούσας
433 Tactiek stefanos
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten very good
adequate Passen weak
average Verdedigen adequate


12e minuut.
Ungureanu is nu in balbezit. Sergoulopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tassidis is nu in balbezit. Sergoulopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sergoulopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zervoulakos geeft een hoge lob. Chosadas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cicia probeert naar een medespeler te passen. Theologou rent richting de bal. Theologou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Altıntekin onderschept slim de pass. Zervoulakos met een sublieme pass. Melekyüz rent richting de bal. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Theologou passt de bal in één keer door. Mitoglou rent richting de bal. Vasilescu onderschept slim de pass. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Tzavaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Θύελλα Ελεούσας 0:1

24e minuut.
Theologou passt de bal zonder na te denken. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz speelt de bal door. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cicia rent richting de bal. Cicia met een sublieme pass. Altıntekin probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Θύελλα Ελεούσας 0:2

37e minuut.
Tassidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassidis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chosadas de bal onder controle te krijgen. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vasilescu geeft de bal voor. Daar is Chosadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz schiet op doel. Tzavaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Θύελλα Ελεούσας 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 66%, Θύελλα Ελεούσας 34%.
Lah FC - Θύελλα Ελεούσας 0:3

56e minuut.
Crespo speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Melekyüz de bal. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crespo met een snelle inworp. Theologou geeft een lange en hoge pass. Daar is Melekyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Tzavaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasilescu is nu in balbezit. Mitoglou verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Θύελλα Ελεούσας 0:4

73e minuut.
Chosadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz passt de bal zonder na te denken. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Altıntekin is nu in balbezit. Altıntekin passt de bal met de wreef. Chosadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zervoulakos speelt de bal door. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Theologou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theologou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Θύελλα Ελεούσας 0:5

84e minuut.
Ungureanu geeft een hoge lob. Zervoulakos heeft problemen om de bal te vangen. Zervoulakos met een sublieme pass. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melekyüz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Melekyüz kopt de bal weg. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Altıntekin met een sublieme pass. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 57%, Θύελλα Ελεούσας 43%.
Lah FC - Θύελλα Ελεούσας 0:5