Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmonaytes Gkatzolias ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Normal Tactiek 321
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.6
waardeloos Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Diakoulas passt de bal in één keer door. Mavrias kan de bal niet met de borst controleren. Mavrias met een sublieme pass. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mavrias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marcos Madera de bal. Marcos Madera met een sublieme pass. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kljajić is nu in balbezit. Kljajić passt de bal zonder na te denken. Veryvakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veryvakis schiet op doel. Lezaun Ezpeleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:0

7e minuut.
Bozkurt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lelekidis. Bozkurt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buczkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lepicheo geeft een hoge lob. Bozkurt kopt de bal weg. Diakoulas rent richting de bal. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Hofman passt de bal zonder na te denken. Syrový rent richting de bal. Syrový passt de bal met de wreef. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peridis met een snelle inworp. Lelekidis is nu in balbezit. Lelekidis schiet op doel. Kljajić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Mainas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibáñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcos Madera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hofman rent richting de bal. Hofman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Syrový passt de bal zonder na te denken. Hofman rent richting de bal. Lipakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hofman raakt geblesseerd tijdens het duel. Syrový neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Skaltsas heeft problemen om de bal te vangen. Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez passt de bal met de wreef. Diakoulas rent richting de bal. Hofman rent richting de bal. De bal raakt de paal. Skaltsas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ntagiakos komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Syrový passt de bal zonder na te denken. Hofman rent richting de bal. Hofman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bozkurt de bal. Bozkurt schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hofman is nu in balbezit. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmonaytes Gkatzolias - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Gkatzolias 62%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmonaytes Gkatzolias - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:1

46e minuut.
Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić passt de bal met de wreef. Syrový met een sublieme pass. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mavrias passt de bal zonder na te denken. Veryvakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić verovert de bal door een tackle van achteren. Lelekidis onderschept slim de pass. Lelekidis draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hofman speelt de bal door. Diakoulas heeft problemen om de bal te vangen. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Athanasakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:2

62e minuut.
Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakoulas verovert de bal door een tackle van achteren. Bozkurt rent richting de bal. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Syrový passt de bal zonder na te denken. Lipakis rent richting de bal. Lipakis passt de bal zonder na te denken. Hofman controleert de bal met de borst. Hofman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:3

66e minuut.
Ibáñez met de inworp. Syrový is nu in balbezit. Syrový passt de bal met de wreef. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buczkowski geeft een lange en hoge pass. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman springt en kopt de bal. Athanasakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sapragonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapragonas passt de bal in één keer door. Mavrias rent richting de bal. Hofman onderschept slim de pass. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Gkatzolias - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:4

85e minuut.
Syrový passt de bal met de wreef. Sapragonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapragonas geeft een hoge lob. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Mavrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Hofman krijgt zijn hoofd ertegen. Athanasakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Gkatzolias 72%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 28%.
Kosmonaytes Gkatzolias - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:4