Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niki Apiranthou Partalia A.C.
Normal Tactiek 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38.2
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Outsikas rent richting de bal. Outsikas passt de bal met de wreef. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cvetković rent richting de bal. Denardos onderschept slim de pass. Denardos probeert naar een medespeler te passen. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Worf met een sublieme pass. Estevão is nu in balbezit. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap. Drakopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Inworp. Jenkins met een snelle inworp. Soulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lellis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mavrakakis is nu in balbezit. de Wijs onderschept slim de pass. de Wijs probeert naar een medespeler te passen. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:1

13e minuut.
Soulis rent richting de bal. Worf verovert de bal door een tackle van achteren. Worf met een sublieme pass. Qazıyev rent richting de bal. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cvetković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pallinder komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Nassios speelt de bal door. Worf rent richting de bal. Worf passt de bal zonder na te denken. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão haalt uit met een fantastische trap. Drakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:2

24e minuut.
Jenkins is nu in balbezit. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Pelkas speelt de bal door. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:3

26e minuut.
Daar is Qazıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qazıyev met een sublieme pass. Daar is Estevão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estevão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Nassios met een sublieme pass. Estevão is nu in balbezit. Tsoumagas rent richting de bal. Estevão verovert de bal door een tackle van achteren. Estevão geeft een lange en hoge pass. Drakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap. Drakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Jenkins passt de bal met de wreef. Pelkas probeert de bal aan de voet te houden. Lellis is nu in balbezit. Qazıyev onderschept slim de pass. Qazıyev draait met de bal, schiet en ... Drakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lellis met een sublieme pass. Pelkas probeert de bal aan de voet te houden. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Qazıyev probeert naar een medespeler te passen. Estevão is nu in balbezit. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev schiet op doel. Drakopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Soulis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wijs onderschept slim de pass. de Wijs speelt de bal door. Qazıyev rent richting de bal. Qazıyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Worf is nu in balbezit. Worf geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsoumagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estevão rent richting de bal. Estevão geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niki Apiranthou 75%, Partalia A.C. 25%.
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:3

52e minuut.
Ştefan passt de bal zonder na te denken. Worf bereikt de bal nog maar net als eerste. Worf passt de bal met de wreef. Estevão is nu in balbezit. Estevão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qazıyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Markaris rent richting de bal. Ştefan onderschept slim de pass. Ştefan speelt de bal door. Estevão is nu in balbezit. Estevão passt de bal met de wreef. Drakopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Nassios met een sublieme pass. Worf bereikt de bal nog maar net als eerste. Worf speelt de bal door. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Drakopoulos met een harde bal richting middenveld. Inworp. Jenkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Worf is nu in balbezit. Worf speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Worf bereikt de bal nog maar net als eerste. Worf passt de bal zonder na te denken. Qazıyev rent richting de bal. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap. Drakopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:4

78e minuut.
Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev geeft een lange en hoge pass. Outsikas is nu in balbezit. Estevão onderschept slim de pass. Estevão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Soldatos kopt de bal weg. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan geeft een hoge lob. Qazıyev rent richting de bal. Qazıyev schiet op doel. Drakopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:5

80e minuut.
Denardos probeert naar een medespeler te passen. Soulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev onderschept slim de pass. Estevão rent richting de bal. Estevão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Worf rent richting de bal. Estevão probeert naar een medespeler te passen. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev draait met de bal, schiet en ... Drakopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:6

88e minuut.
de Wijs geeft een hoge lob. Pelkas is nu in balbezit. Qazıyev onderschept slim de pass. Qazıyev heeft problemen om de bal te vangen. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niki Apiranthou 64%, Partalia A.C. 36%.
Niki Apiranthou - Partalia A.C. 0:7