Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympiakos SFP Trelleborg F.C
Normal Tactiek 4312_v1
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Retzias heeft problemen om de bal te vangen. Retzias probeert naar een medespeler te passen. Kafetzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia haalt uit met een fantastische trap. Tsolkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Trelleborg F.C 0:1

15e minuut.
Sismanis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radonja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radonja met een snelle inworp. Clooney rent richting de bal. Clooney haalt uit met een fantastische trap. Kontaxis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsolkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Trelleborg F.C 0:2

18e minuut.
Tsolkas trapt de bal weg van het doel. Żegocki heeft problemen om de bal te vangen. Żegocki kopt de bal weg. Clooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Trelleborg F.C 0:3

23e minuut.
Riganò bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzopoulos begaat een overtreding. Riganò is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küffer met een snel genomen vrije trap. Clooney rent richting de bal. Buia is nu in balbezit. Clooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Trelleborg F.C 0:4

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Kontaxis de bal onder controle te krijgen. Riganò rent richting de bal. Riganò geeft een hoge lob. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sapounakis passt de bal met de wreef. Kafetzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Clooney met een sublieme pass. Klungelig pakt Buia de bal. Kontaxis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia onderschept slim de pass. Buia haalt uit met een fantastische trap. Tsolkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Trelleborg F.C 0:5

41e minuut.
Chrysinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kafetzopoulos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roos. Roos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakos SFP 74%, Trelleborg F.C 26%.
Olympiakos SFP - Trelleborg F.C 0:5

77e minuut.
Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kontaxis de bal. Clooney rent richting de bal. Clooney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zntranas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karolidis komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Sismanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radonja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sismanis trapt de bal weg. Sapounakis probeert naar een medespeler te passen. Molfetas heeft problemen om de bal te vangen. Molfetas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakos SFP 69%, Trelleborg F.C 31%.
Olympiakos SFP - Trelleborg F.C 0:5