Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pantes76 athinaida
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 32.6
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Daer heeft problemen om de bal te vangen. Kinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinn passt de bal met de wreef. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - athinaida 0:1

14e minuut.
Labropoulos is nu in balbezit. Labropoulos passt de bal met de wreef. Fotopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Nawrocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocik passt de bal met de wreef. Rochowiak is nu in balbezit. Daer is nu in balbezit. Daer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cuzuban passt de bal met de wreef. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Avranas probeert de bal aan de voet te houden. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kinn zal de hoekschop nemen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Kioris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - athinaida 0:2

38e minuut.
Sorotos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas geeft een lange en hoge pass. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - athinaida 0:3

43e minuut.
Dritsas rent richting de bal. Dritsas met een sublieme pass. Chalkias geeft een lange en hoge pass. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - athinaida 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pantes76 68%, athinaida 32%.
pantes76 - athinaida 0:4

57e minuut.
Dritsas verovert de bal door een tackle van achteren. Avranas kan de bal niet met de borst controleren. Avranas geeft een hoge lob. Daer rent richting de bal. Daer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - athinaida 0:5

65e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Arkadis rent richting de bal. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - athinaida 0:6

73e minuut.
Dritsas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Labropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fotopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nawrocik met de inworp. Chantzakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chantzakos geeft een hoge lob. Paal! Kioris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daer rent richting de bal. Daer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pantes76 - athinaida 0:7

81e minuut.
Piesio geeft een lange en hoge pass. Daer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pantes76 68%, athinaida 32%.
pantes76 - athinaida 0:7