Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerveros Neas Ionias the_expendables
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 35.2
zwak Schieten redelijk
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Krezias is nu in balbezit. Deyanov onderschept slim de pass. Deyanov probeert naar een medespeler te passen. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Priskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli verovert de bal door een tackle van achteren. Marianelli passt de bal in één keer door. Pagnini rent richting de bal. Pagnini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - the_expendables 0:1

11e minuut.
Pagnini is nu in balbezit. Pagnini passt de bal in één keer door. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli schiet op doel. Tsolkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - the_expendables 0:2

25e minuut.
Marianelli geeft de bal voor. Deyanov is nu in balbezit. Deyanov passt de bal zonder na te denken. Daar is Pagnini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagnini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Deyanov passt de bal in één keer door. Mavromichelakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Messaris de bal. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sekeris verovert de bal door een tackle van achteren. Sekeris geeft een lange en hoge pass. Serrano kopt de bal weg. Nuytinck is nu in balbezit. Nuytinck geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. Tsolkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Pagnini rent richting de bal. Pagnini schiet op doel. Tsolkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Marianelli rent richting de bal. Marianelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sekeris de bal onder controle te krijgen. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerveros Neas Ionias 72%, the_expendables 28%.
Kerveros Neas Ionias - the_expendables 0:2

46e minuut.
Pagnini probeert naar een medespeler te passen. Deyanov rent richting de bal. Deyanov geeft de bal voor. Marianelli rent richting de bal. Marianelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Messaris rent richting de bal. Nuytinck verovert de bal door een tackle van achteren. Nuytinck geeft de bal voor. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. Tsolkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nuytinck probeert naar een medespeler te passen. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli rent richting de bal. Marianelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Marianelli draait met de bal, schiet en ... Messaris heeft problemen om de bal te vangen. Nuytinck is nu in balbezit. Nuytinck geeft een hoge lob. Koubaros probeert de bal met de borst te controleren. Tsolkas bokst de bal weg. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kotsou rent richting de bal. van Breda Kolff verovert de bal door een tackle van achteren. Mavromichelakis speelt de bal door. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - the_expendables 0:3

86e minuut.
Zoidakis is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano geeft een hoge lob. Pagnini rent richting de bal. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - the_expendables 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerveros Neas Ionias 75%, the_expendables 25%.
Kerveros Neas Ionias - the_expendables 0:4