Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Frappe apodrasi fc
Normal Tactiek trafoulas
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Rotta is nu in balbezit. Ntailakis is nu in balbezit. Rotta onderschept slim de pass. Służewski rent richting de bal. Służewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Voulgaridis controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Niżnik is nu in balbezit. Niżnik geeft een lange en hoge pass. Voulgaridis controleert de bal met de borst. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergialis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Matias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karamanos de bal. Służewski is nu in balbezit. Rotta is nu in balbezit. Rotta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - apodrasi fc 0:1

21e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik speelt de bal door. Klungelig pakt Karamanos de bal. Rotta is nu in balbezit. Rotta schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Koutras rent richting de bal. Koutras geeft de bal voor. Daar is Voulgaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - apodrasi fc 0:2

24e minuut.
Rotta passt de bal met de wreef. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik geeft een hoge lob. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ntailakis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matias. Ntailakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Karamanos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niżnik probeert de bal met de borst te controleren. Niżnik passt de bal zonder na te denken. Rotta is nu in balbezit. Rotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Matias is nu in balbezit. Póta met een sublieme pass. Rotta is nu in balbezit. Rotta haalt uit met een fantastische trap. Pergialis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - apodrasi fc 0:3

31e minuut.
Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño speelt de bal door. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Horyna passt de bal in één keer door. Póta heeft problemen om de bal te vangen. Póta passt de bal zonder na te denken. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Niżnik kopt de bal weg. Daar is Karamanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño is nu in balbezit. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Polydouris met een sublieme pass. Manolou is nu in balbezit. Horyna begaat een overtreding. Horyna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Frappe 77%, apodrasi fc 23%.
San Frappe - apodrasi fc 0:3

47e minuut.
Daar is Rotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño is nu in balbezit. Karamanos is nu in balbezit. Pequeño onderschept slim de pass. Pequeño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Póta met een snelle inworp. Rotta kan de bal niet met de borst controleren. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski schiet op doel. Pergialis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Służewski speelt de bal door. Póta is nu in balbezit. Polydouris begaat een overtreding. Póta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niżnik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pergialis trapt de bal weg van het doel. Matias kopt de bal weg. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niżnik zal de hoekschop nemen. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Pergialis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - apodrasi fc 0:4

70e minuut.
Horyna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Örnólfsson de bal. Örnólfsson geeft een lange en hoge pass. Rotta is nu in balbezit. Rotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Voulgaridis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Póta met een snelle inworp. Rotta rent richting de bal. Rotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Póta geeft een hoge lob. Niżnik kopt de bal weg. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski draait met de bal, schiet en ... Pergialis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - apodrasi fc 0:5

88e minuut.
Rotta is nu in balbezit. Rotta met een sublieme pass. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - apodrasi fc 0:6

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Papadimitratos stond buitenspel. Koutras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rotta kopt de bal weg. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Frappe 80%, apodrasi fc 20%.
San Frappe - apodrasi fc 0:6