Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOM F.C. West Ham F.C
Normal Tactiek 442(1)
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 45.4
average Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen good


5e minuut.
Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán geeft de bal voor. Daar is Stojčevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Wouters probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Legal de bal. Legal speelt de bal door. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. Mossoró bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Wilchowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gadelha komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Doldán speelt de bal door. Latoszek rent richting de bal. Stojčevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latoszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wouters neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wouters neemt de hoekschop. Daar is Doldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoszek rent richting de bal. Latoszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papapolitis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dramalis kopt de bal weg. Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Latoszek de bal. Latoszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dramalis geeft een lange en hoge pass. Samakis is nu in balbezit. Gadelha begaat een overtreding. Gadelha krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wouters onderschept slim de pass. Wouters met een sublieme pass. Latoszek met een sublieme pass. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Wouters onderschept slim de pass. Wouters geeft de bal voor. Mossoró speelt de bal door. Doldán rent richting de bal. Doldán geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Skarmoutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Doldán speelt de bal door. Dramalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán geeft een hoge lob. Mossoró probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klami is nu in balbezit. Klami geeft de bal voor. Klungelig pakt Papapolitis de bal. Latoszek rent richting de bal. Latoszek schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOM F.C. 68%, West Ham F.C 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOM F.C. - West Ham F.C 0:0

46e minuut.
Kobarynko komt het veld opgelopen. Maslar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters passt de bal in één keer door. Latoszek rent richting de bal. Latoszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:1

52e minuut.
Maslar passt de bal met de wreef. Skarmoutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel. Mossoró maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Skarmoutsos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klami de bal. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslar is nu in balbezit. Maslar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:2

57e minuut.
Daar is Jonišs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonišs probeert naar een medespeler te passen. Papapolitis is nu in balbezit. Maslar verovert de bal door een tackle van achteren. Maslar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:3

58e minuut.
Papapolitis is nu in balbezit. Papapolitis probeert naar een medespeler te passen. Skarmoutsos rent richting de bal. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Paal! Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Wouters met een snelle inworp. Gadelha is nu in balbezit. Jonišs met een sublieme pass. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters geeft de bal voor. Maslar kopt de bal weg. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skarmoutsos rent richting de bal. Latoszek onderschept slim de pass. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Maslar kopt de bal weg. Klungelig pakt Dramalis de bal. Latoszek rent richting de bal. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:4

67e minuut.
Wouters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha passt de bal in één keer door. Maslar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Stojčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčevski passt de bal zonder na te denken. Papapolitis rent richting de bal. Maslar onderschept slim de pass. Maslar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Papapolitis is nu in balbezit. Latoszek onderschept slim de pass. Latoszek speelt de bal door. Maslar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslar schiet op doel. Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanfilippo komt het veld opgelopen. Brau komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gadelha passt de bal zonder na te denken. Wouters rent richting de bal. Wouters speelt de bal door. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Mossoró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:6

76e minuut.
Kaczka speelt de bal door. Dramalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:7

82e minuut.
Wouters met een sublieme pass. Gadelha rent richting de bal. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Maslar is nu in balbezit. Maslar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Latoszek is nu in balbezit. Latoszek passt de bal zonder na te denken. Solík is nu in balbezit. Maslar onderschept slim de pass. Maslar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - West Ham F.C 0:8

88e minuut.
Sanfilippo passt de bal met de wreef. Kaczka probeert de bal aan de voet te houden. Mazurczak geeft een hoge lob. Latoszek rent richting de bal. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Stojčevski de bal. Maslar is nu in balbezit. Maslar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOM F.C. 76%, West Ham F.C 24%.
KOM F.C. - West Ham F.C 0:8