Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rums AIO
libero Tactiek 352
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Yaqublu geeft een lange en hoge pass. Vikelas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tibasosa de bal. Beau rent richting de bal. Beau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Andreini met een sublieme pass. Kanavarakis is nu in balbezit. Kanavarakis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yaqublu de bal. Yaqublu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Beau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - AIO 0:1

13e minuut.
Vgenopoulos met een sublieme pass. Yaqublu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqublu passt de bal zonder na te denken. Beau rent richting de bal. Beau haalt uit met een fantastische trap. Katrinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tibasosa neemt de hoekschop. Zwojnica maakt een snoekduik en kopt de bal. Katrinis bokst de bal weg. Daar is Lyberopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - AIO 0:2

17e minuut.
Beau geeft een lange en hoge pass. Katrinis speelt de bal door. Yaqublu kopt de bal weg. Zwojnica kan de bal niet met de borst controleren. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Andreini is nu in balbezit. Andreini met een sublieme pass. Kanavarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanavarakis geeft de bal voor. Beau krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Andreini geeft een hoge lob. Yaqublu kopt de bal weg. Daar is Vikelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beau is nu in balbezit. Beau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - AIO 0:3

35e minuut.
Stylianoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Andreini is nu in balbezit. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vetrík is nu in balbezit. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianoudis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stylianoudis krijgt een gele kaart. Zwojnica raakt geblesseerd tijdens het duel. Vetrík met een snel genomen vrije trap. Beau maakt een snoekduik en kopt de bal. Katrinis bokst de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Katrinis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Tibasosa de bal. Tibasosa speelt de bal door. Vikelas rent richting de bal. Beau verovert de bal door een tackle van achteren. Beau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Glyniadakis de bal. Andreini bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreini passt de bal met de wreef. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rums 61%, AIO 39%.
Rums - AIO 0:3

46e minuut.
Lyberopoulos is nu in balbezit. Andreini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos rent richting de bal. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Vetrík kopt de bal weg. Chaitas heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Katrinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kanavarakis onderschept slim de pass. Kanavarakis geeft een lange en hoge pass. Skordalos heeft problemen om de bal te vangen. Beau is nu in balbezit. Beau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vetrík probeert naar een medespeler te passen. Kanavarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanavarakis passt de bal zonder na te denken. Beau rent richting de bal. Beau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andreini rent richting de bal. Andreini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Vikelas met een harde bal richting middenveld. Yaqublu kopt de bal weg. Beau rent richting de bal. Beau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tibasosa probeert naar een medespeler te passen. Beau rent richting de bal. Andreini probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - AIO 0:4

72e minuut.
Vikelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beau onderschept slim de pass. Beau geeft een hoge lob. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - AIO 0:5

74e minuut.
Kanavarakis is nu in balbezit. Kanavarakis geeft een hoge lob. Daar is Beau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - AIO 0:6

79e minuut.
Klungelig pakt Glyniadakis de bal. Andreini bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreini probeert naar een medespeler te passen. Beau rent richting de bal. Beau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vetrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stylianoudis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - AIO 0:7

87e minuut.
Beau onderschept slim de pass. Stylianoudis rent richting de bal. Beau onderschept slim de pass. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rums 90%, AIO 10%.
Rums - AIO 0:7