Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Getas ANDRITSAINA
Normal Tactiek stroukis
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


10e minuut.
Giannakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Karalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalis passt de bal zonder na te denken. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hariyatu speelt de bal door. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karalis krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Fetsis is nu in balbezit. Jarczyk onderschept slim de pass. Jarczyk met een sublieme pass. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov haalt uit met een fantastische trap. Vasilev bokst de bal weg.

24e minuut.
Hariyatu is nu in balbezit. Hariyatu passt de bal in één keer door. Rekatsinas rent richting de bal. Varbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Varbanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rekatsinas is nu in balbezit. Jarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk met een sublieme pass. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Andrianopoulos is nu in balbezit. Jarczyk onderschept slim de pass. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov haalt uit met een fantastische trap. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Hariyatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyatu passt de bal in één keer door. Andrianopoulos is nu in balbezit. Varbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Varbanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tallarico geeft de bal voor. Maneiro is nu in balbezit. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Getas 67%, ANDRITSAINA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Getas - ANDRITSAINA 0:0

49e minuut.
Hariyatu onderschept slim de pass. Hariyatu met een sublieme pass. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov schiet op doel. Vasilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Getas - ANDRITSAINA 0:1

49e minuut.
Dossou komt het veld opgelopen. Kotsalos probeert naar een medespeler te passen. Giannakopoulos is nu in balbezit. Tallarico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tallarico krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Varbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou passt de bal met de wreef. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro draait met de bal, schiet en ... Vasilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Getas - ANDRITSAINA 0:2

62e minuut.
Papagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov onderschept slim de pass. Varbanov met een sublieme pass. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro draait met de bal, schiet en ... Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Schwegler speelt de bal door. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk passt de bal met de wreef. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Dossou met een snelle inworp. Jarczyk is nu in balbezit. Varbanov rent richting de bal. Varbanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Getas 61%, ANDRITSAINA 39%.
Getas - ANDRITSAINA 0:2