Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSASUNA II VOANERGES
Normal Tactiek germas
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen good


1e minuut.
Samsonidis passt de bal zonder na te denken. Bo`smat rent richting de bal. Bo`smat passt de bal met de wreef. Acanto rent richting de bal. Acanto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Acanto passt de bal met de wreef. Xenokratis probeert naar een medespeler te passen. Salgado kopt de bal weg. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Garpozis kopt de bal weg. Klungelig pakt Siafakas de bal. Bo`smat probeert naar een medespeler te passen. Rycerz rent richting de bal. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Xenokratis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Zieleń geeft de bal voor. Bo`smat rent richting de bal. Garpozis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garpozis krijgt een gele kaart. Bo`smat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rycerz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Xenokratis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Burin is nu in balbezit. Burin passt de bal met de wreef. Garpozis rent richting de bal. Bo`smat verovert de bal door een tackle van achteren. Bo`smat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - VOANERGES 0:1

19e minuut.
Burin verovert de bal door een tackle van achteren. Burin passt de bal zonder na te denken. Bo`smat heeft problemen om de bal te vangen. Bo`smat schiet op doel. Xenokratis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - VOANERGES 0:2

25e minuut.
Burin is nu in balbezit. Burin met een sublieme pass. Bo`smat is nu in balbezit. Bo`smat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - VOANERGES 0:3

27e minuut.
Bo`smat passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Andronidis is nu in balbezit. Burin onderschept slim de pass. Burin passt de bal zonder na te denken. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - VOANERGES 0:4

30e minuut.
Burin passt de bal met de wreef. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat passt de bal in één keer door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - VOANERGES 0:5

36e minuut.
Xenokratis probeert naar een medespeler te passen. Burin kopt de bal weg. Klungelig pakt Garpozis de bal. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Serrat komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Garpozis trapt de bal weg. Acanto kopt de bal weg. Bo`smat is nu in balbezit. Bo`smat haalt uit met een fantastische trap. Xenokratis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - VOANERGES 0:6

44e minuut.
Burin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burin passt de bal in één keer door. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Xenokratis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Acanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 85%, VOANERGES 15%.
OSASUNA II - VOANERGES 0:6

48e minuut.
Perals is nu in balbezit. Nestoridis onderschept slim de pass. Nestoridis geeft de bal voor. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń passt de bal in één keer door. Bo`smat is nu in balbezit. Bo`smat haalt uit met een fantastische trap. Xenokratis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - VOANERGES 0:7

61e minuut.
Daar is Nestoridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perals speelt de bal door. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat heeft problemen om de bal te vangen. Bo`smat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bujtás verovert de bal door een tackle van achteren. Bujtás met een sublieme pass. Serrat speelt de bal door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Siafakas probeert naar een medespeler te passen. Acanto heeft problemen om de bal te vangen. Acanto geeft de bal voor. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dilaverakis rent richting de bal. Serrat onderschept slim de pass. Serrat met een sublieme pass. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 81%, VOANERGES 19%.
OSASUNA II - VOANERGES 0:7