Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gennaioi Messinias Ntaklas-FC
Normal Tactiek main1
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Tsimas geeft een lange en hoge pass. Bratakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu begaat een overtreding. Coteanu krijgt een gele kaart. Bratakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bratakos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cotignola passt de bal zonder na te denken. Pryliński rent richting de bal. Pryliński passt de bal zonder na te denken. Kokondroulis is nu in balbezit. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:1

5e minuut.
Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka geeft de bal voor. Klungelig pakt Kokondroulis de bal. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ... Menegakos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pryliński krijgt zijn hoofd ertegen. Touliopoulos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zarokostas de bal onder controle te krijgen. Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Pryliński kopt de bal weg. Kokondroulis probeert de bal met de borst te controleren. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ... Menegakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Efstratiadis de bal. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kokondroulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ... Menegakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szczuka met een sublieme pass. Daar is Cotignola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotignola passt de bal met de wreef. Pryliński rent richting de bal. Pryliński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ntentakis heeft problemen om de bal te vangen. Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Szczuka passt de bal in één keer door. Pryliński rent richting de bal. Pryliński passt de bal in één keer door. Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szczuka passt de bal met de wreef. Daar is Pryliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pryliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kokondroulis de bal. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ntentakis trapt de bal weg. Cotignola kopt de bal weg. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Touliopoulos de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsimas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mureşanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lujambio met een snel genomen vrije trap. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szczuka onderschept slim de pass. Szczuka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cotignola de bal. Cotignola geeft een hoge lob. Pryliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Touliopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Szczuka met de inworp. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:2

35e minuut.
Szczuka met een sublieme pass. Gryllakis is nu in balbezit. Gryllakis passt de bal met de wreef. Tsimas rent richting de bal. Tsimas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Delifotis verovert de bal door een tackle van achteren. Cotignola speelt de bal door. Pryliński rent richting de bal. Pryliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Touliopoulos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szczuka neemt de hoekschop. Kokondroulis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gennaioi Messinias 72%, Ntaklas-FC 28%.
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:3

48e minuut.
Lujambio is nu in balbezit. Lujambio speelt de bal door. Pryliński is nu in balbezit. Pryliński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Touliopoulos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński haalt uit met een fantastische trap. Touliopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menegakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:4

54e minuut.
Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński met een sublieme pass. Kokondroulis is nu in balbezit. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:5

56e minuut.
Touliopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Ntentakis de bal. Pryliński rent richting de bal. Pryliński schiet op doel. Menegakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:6

59e minuut.
Mureşanu geeft een hoge lob. Cotignola met een sublieme pass. Pryliński is nu in balbezit. Pryliński draait met de bal, schiet en ... Menegakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:7

61e minuut.
Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka passt de bal met de wreef. Pryliński heeft problemen om de bal te vangen. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński passt de bal in één keer door. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap. Menegakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:8

69e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu geeft een hoge lob. Zarokostas geeft een lange en hoge pass. Daar is Pryliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pryliński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cotignola kopt de bal weg. Klungelig pakt Pryliński de bal. Pryliński passt de bal met de wreef. Kokondroulis is nu in balbezit. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cotignola speelt de bal door. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis geeft de bal voor. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:9

77e minuut.
Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis passt de bal met de wreef. Daar is Delifotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pryliński rent richting de bal. Pryliński haalt uit met een fantastische trap. Menegakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szczuka neemt de hoekschop. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:10

81e minuut.
Oraiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka rent richting de bal. Szczuka geeft de bal voor. Kokondroulis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu passt de bal in één keer door. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka geeft een hoge lob. Kokondroulis krijgt zijn hoofd ertegen. Menegakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pryliński is nu in balbezit. Pryliński haalt uit met een fantastische trap. Menegakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:11

87e minuut.
Cotignola passt de bal zonder na te denken. Szczuka rent richting de bal. Szczuka probeert naar een medespeler te passen. Pryliński rent richting de bal. Pryliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gennaioi Messinias 82%, Ntaklas-FC 18%.
Gennaioi Messinias - Ntaklas-FC 0:11