Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Souvlatzides Dendrogalias ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ
Normal Tactiek 21
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 35.8
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Sartirana geeft een lange en hoge pass. Fabiatos rent richting de bal. Szwed maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szwed naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Fabiatos is nu in balbezit. Fabiatos passt de bal zonder na te denken. Papadimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrštík onderschept slim de pass. Mrštík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carvajal kopt de bal weg. Papadimas rent richting de bal. Mrštík verovert de bal door een tackle van achteren. Mrštík schiet op doel. Gyzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 53%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 47%.
Souvlatzides Dendrogalias - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 0:1

52e minuut.
Avramidis is nu in balbezit. Avramidis passt de bal met de wreef. Tzanetellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zaramella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een hoge lob. Mrštík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrštík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 63%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 37%.
Souvlatzides Dendrogalias - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 0:1