Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vrakoforoi OLYMPOS
Normal Tactiek PIGASOS
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 31.2
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Leontis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szawica met de inworp. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel. Terlegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrakoforoi - OLYMPOS 0:1

12e minuut.
Marques rent richting de bal. Marques geeft een hoge lob. Zervoulakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zervoulakos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Verdyck geeft een hoge lob. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Verdyck rent richting de bal. Verdyck geeft een hoge lob. Leontis heeft problemen om de bal te vangen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terlegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Leontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontis geeft een hoge lob. Smółko kopt de bal weg. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Terlegas bokst de bal weg. Leontis met een sublieme pass. Klungelig pakt Szawica de bal. Szawica geeft een lange en hoge pass. Wielgo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Daar is Morfis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrakoforoi 63%, OLYMPOS 37%.
Vrakoforoi - OLYMPOS 0:1

61e minuut.
Szawica verovert de bal door een tackle van achteren. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Marques passt de bal met de wreef. Piţigoi heeft problemen om de bal te vangen. Marques geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wielgo de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrakoforoi - OLYMPOS 0:2

74e minuut.
Szawica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Szawica probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Digenis verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko onderschept slim de pass. Smółko schiet op doel. Terlegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Szawica speelt de bal door. Salgado kan de bal niet met de borst controleren. Salgado schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrakoforoi 66%, OLYMPOS 34%.
Vrakoforoi - OLYMPOS 0:2