Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vicente Iborra ΠΑΣ Γιάννινα 1966
451 Tactiek Breaking Bad
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten solid
average Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Chatziaggeloudis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartinský met de inworp. Midali rent richting de bal. Midali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský met een sublieme pass. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:1

6e minuut.
Mamoulakis met een sublieme pass. Daar is Theologou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midali onderschept slim de pass. Midali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tavoularis trapt de bal weg. Espinosa geeft een hoge lob. Taffarel rent richting de bal. Taffarel haalt uit met een fantastische trap. Tavoularis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mamoulakis onderschept slim de pass. Tessaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoulakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mamoulakis draait met de bal, schiet en ... Elliniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Elliniadis trapt de bal weg. Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal zonder na te denken. Midali is nu in balbezit. Midali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:2

12e minuut.
Mamoulakis speelt de bal door. Daar is Theologou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taffarel onderschept slim de pass. Taffarel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:3

13e minuut.
Chalvadakis probeert naar een medespeler te passen. Chatziaggeloudis met een sublieme pass. Damianos probeert de bal aan de voet te houden. Samakidis is nu in balbezit. Samakidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:4

17e minuut.
Mantouvalos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mantilla de bal. Peralta geeft de bal voor. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Katsouridis met een harde bal richting middenveld. Peralta kopt de bal weg. Daar is Mantouvalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samakidis onderschept slim de pass. Samakidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zagoritis is nu in balbezit. Zagoritis met een sublieme pass. Theologou met een sublieme pass. Mamoulakis is nu in balbezit. Mamoulakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Eleftheriou passt de bal zonder na te denken. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een hoge lob. Samakidis rent richting de bal. Samakidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:5

32e minuut.
Daar is Chalvadakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta met een sublieme pass. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel schiet op doel. Katsouridis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Damianos verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta rent richting de bal. Peralta met een sublieme pass. Taffarel heeft problemen om de bal te vangen. Taffarel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tessaro geeft een hoge lob. Midali is nu in balbezit. Midali passt de bal met de wreef. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:6

42e minuut.
Bartinský rent richting de bal. Bartinský met een sublieme pass. Taffarel rent richting de bal. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:7

45e minuut.
Mantouvalos rent richting de bal. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Taffarel rent richting de bal. Taffarel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicente Iborra 69%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 31%.
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:7

47e minuut.
Mantouvalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Samakidis met een sublieme pass. Midali is nu in balbezit. Midali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:8

49e minuut.
Theologou probeert naar een medespeler te passen. Damianos rent richting de bal. Midali onderschept slim de pass. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:9

50e minuut.
Mantouvalos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peralta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samakidis geeft een hoge lob. Paal! Tavoularis is nu in balbezit. Tavoularis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Damianos de bal. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Doeltrap. Tavoularis trapt de bal weg. Bartinský kopt de bal weg. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bartinský met een sublieme pass. Espinosa rent richting de bal. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Katsouridis trapt de bal weg van het doel. Bartinský kopt de bal weg. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Katsouridis trapt de bal weg. Peralta kopt de bal weg. Taffarel rent richting de bal. Taffarel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mantilla geeft een hoge lob. Bartinský rent richting de bal. Bartinský passt de bal zonder na te denken. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:10

63e minuut.
Chalvadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Samakidis is nu in balbezit. Samakidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:11

65e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa speelt de bal door. Midali rent richting de bal. Midali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tavoularis trapt de bal weg. Espinosa kopt de bal weg. Chatziaggeloudis rent richting de bal. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavoularis rent richting de bal. Tavoularis passt de bal zonder na te denken. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kokkinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinakis geeft een lange en hoge pass. Taffarel is nu in balbezit. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicente Iborra 72%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 28%.
Vicente Iborra - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:12