Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpaktika Arpaktikon PAOKA Argonaùtes
Normal Tactiek Neo system
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.1 gemiddelde waardering 34.8
weak Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Margioris kopt de bal weg. Alexandratos met een sublieme pass. Kounoupakis heeft problemen om de bal te vangen. Margioris rent richting de bal. Margioris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Iannucci verovert de bal door een tackle van achteren. Iannucci geeft een lange en hoge pass. Paraskevas heeft problemen om de bal te vangen. Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doulgerakis is nu in balbezit. Doulgerakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peponakis de bal. Pálffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálffy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Iannucci passt de bal in één keer door. Kazantzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lykiardopoulos krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dritsas kopt de bal weg. Pálffy kan de bal niet met de borst controleren. Pálffy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Margioris de bal. Margioris schiet op doel. Levidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Latos is nu in balbezit. Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos geeft een hoge lob. Margioris rent richting de bal. Margioris haalt uit met een fantastische trap. Levidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Doulgerakis speelt de bal door. Pálffy is nu in balbezit. Margioris is nu in balbezit. Margioris haalt uit met een fantastische trap. Levidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 0:1

26e minuut.
Pálffy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gómez komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kounoupakis. Margioris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nikolayan de bal. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Levidis bokst de bal weg.

29e minuut.
Iannucci heeft problemen om de bal te vangen. Iannucci probeert naar een medespeler te passen. Lykiardopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Margioris de bal. Margioris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris passt de bal met de wreef. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. Levidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 0:2

37e minuut.
Peponakis trapt de bal weg van het doel. Fermas is nu in balbezit. Iannucci begaat een overtreding. Iannucci krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Doulgerakis met een sublieme pass. Iannucci met een sublieme pass. Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris haalt uit met een fantastische trap. Levidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Arpaktikon 74%, PAOKA Argonaùtes 26%.
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 0:3

47e minuut.
Fermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermas geeft een hoge lob. Tzogias kan de bal niet met de borst controleren. Tzogias draait met de bal, schiet en ... Iglesias Quintana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 1:3

49e minuut.
Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Doulgerakis speelt de bal door. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. Levidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 1:4

53e minuut.
Iannucci rent richting de bal. Iannucci geeft een hoge lob. Margioris is nu in balbezit. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Latos kopt de bal weg. Margioris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kounoupakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris onderschept slim de pass. Margioris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doulgerakis probeert naar een medespeler te passen. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan met een sublieme pass. Margioris is nu in balbezit. Margioris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 1:5

60e minuut.
Inworp. Megas komt het veld opgelopen. Bădilă komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Doulgerakis is nu in balbezit. Doulgerakis probeert naar een medespeler te passen. Megas speelt de bal door. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan schiet op doel. Levidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Megas krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Nikolayan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 1:6

71e minuut.
Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Iannucci rent richting de bal. Iannucci probeert naar een medespeler te passen. Megas rent richting de bal. Megas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos geeft een hoge lob. Megas is nu in balbezit. Megas geeft een lange en hoge pass. Levidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Arpaktikon 78%, PAOKA Argonaùtes 22%.
Arpaktika Arpaktikon - PAOKA Argonaùtes 1:7