Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akit Fc Paok
433 Tactiek 444 to 352
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten solid
poor Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda met een sublieme pass. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Fc Paok 0:1

14e minuut.
Kostis trapt de bal weg. Laskaris kopt de bal weg. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing schiet op doel. Kostis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Fc Paok 0:2

20e minuut.
Koulocheris met een snelle inworp. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas passt de bal zonder na te denken. Daar is Tsakonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakonas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero probeert naar een medespeler te passen. Saravakos onderschept slim de pass. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bläsing rent richting de bal. Bläsing passt de bal in één keer door. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Eleftherakis passt de bal zonder na te denken. Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda passt de bal zonder na te denken. Daar is Bläsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bläsing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 66%, Fc Paok 34%.
akit - Fc Paok 0:2

63e minuut.
Maleas passt de bal met de wreef. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero probeert naar een medespeler te passen. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Gaitero de bal. Gaitero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tsakonas passt de bal met de wreef. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas passt de bal in één keer door. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Fc Paok 1:2

78e minuut.
Laskaris is nu in balbezit. Laskaris passt de bal in één keer door. Gaitero rent richting de bal. Gaitero schiet op doel. Saravakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Fc Paok 1:3

87e minuut.
Eleftherakis rent richting de bal. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez passt de bal met de wreef. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 60%, Fc Paok 40%.
akit - Fc Paok 1:3