Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xrysh Avgh fc Greek Mambas
523 Tactiek GreekMambasTact1
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
24.4 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


3e minuut.
Bražina onderschept slim de pass. Bražina geeft een hoge lob. Vaxevanis heeft problemen om de bal te vangen. D’Accurzio is nu in balbezit. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. Drettas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:1

4e minuut.
Pinatto speelt de bal door. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermeidis onderschept slim de pass. Pinatto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinatto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:2

5e minuut.
D’Accurzio is nu in balbezit. D’Accurzio schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Drettas met een harde bal richting middenveld. Pinatto geeft een lange en hoge pass. Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Inworp. Bakaikoa met een snelle inworp. Ermeidis rent richting de bal. Pinatto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinatto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pafilis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Margaritis kopt de bal weg. Karapiperis is nu in balbezit. Karapiperis schiet op doel. Leis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Tytoń speelt de bal door. D’Accurzio rent richting de bal. D’Accurzio passt de bal met de wreef. Bražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bražina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

18e minuut.
Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń passt de bal in één keer door. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. Drettas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:3

25e minuut.
Bakaikoa passt de bal zonder na te denken. Tytoń rent richting de bal. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio heeft problemen om de bal te vangen. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:4

25e minuut.
Karapiperis probeert naar een medespeler te passen. Diakopoulos rent richting de bal. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bražina speelt de bal door. Klungelig pakt D’Accurzio de bal. Tabakis is nu in balbezit. D’Accurzio onderschept slim de pass. D’Accurzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tytoń onderschept slim de pass. Tytoń geeft de bal voor. D’Accurzio is nu in balbezit. D’Accurzio schiet op doel. Drettas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ktenas geeft een lange en hoge pass. Daar is Tytoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Accurzio rent richting de bal. D’Accurzio draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Psaradakos is nu in balbezit. Tytoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maltezos de bal. D’Accurzio is nu in balbezit. D’Accurzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bueno geeft een hoge lob. Tabakis heeft problemen om de bal te vangen. D’Accurzio rent richting de bal. Klungelig pakt D’Accurzio de bal. D’Accurzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
D’Accurzio rent richting de bal. Tytoń is nu in balbezit. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xrysh Avgh fc 71%, Greek Mambas 29%.
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:5

46e minuut.
D’Accurzio passt de bal in één keer door. Tytoń rent richting de bal. Tytoń passt de bal in één keer door. Bražina rent richting de bal. Bražina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bakaikoa verovert de bal door een tackle van achteren. Bražina is nu in balbezit. Bražina passt de bal met de wreef. D’Accurzio rent richting de bal. D’Accurzio draait met de bal, schiet en ... Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tytoń de bal. Tytoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:6

54e minuut.
Psaradakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto rent richting de bal. Pinatto passt de bal in één keer door. Psaradakos is nu in balbezit. Psaradakos schiet op doel. Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tabakis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tytoń geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bražina verovert de bal door een tackle van achteren. Bražina passt de bal in één keer door. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio draait met de bal, schiet en ... Drettas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:7

59e minuut.
Bakaikoa verovert de bal door een tackle van achteren. Bakaikoa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Porfyriadis de bal. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio schiet op doel. Drettas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:8

62e minuut.
Bražina verovert de bal door een tackle van achteren. Bražina geeft de bal voor. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. Drettas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is D’Accurzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabakis verovert de bal door een tackle van achteren. Psaradakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaradakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:9

69e minuut.
Psaradakos is nu in balbezit. Tabakis onderschept slim de pass. Tabakis speelt de bal door. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bražina heeft problemen om de bal te vangen. Bražina probeert naar een medespeler te passen. Tabakis bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio verovert de bal door een tackle van achteren. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:10

71e minuut.
Ermeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio is nu in balbezit. Tytoń rent richting de bal. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. Drettas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:11

77e minuut.
Ermeidis is nu in balbezit. Bražina onderschept slim de pass. Bražina met een sublieme pass. D’Accurzio rent richting de bal. D’Accurzio draait met de bal, schiet en ... Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pinatto passt de bal in één keer door. Bražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bražina probeert naar een medespeler te passen. Psaradakos rent richting de bal. Psaradakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bakaikoa is nu in balbezit. Pinatto is nu in balbezit. Pinatto passt de bal in één keer door. Daar is D’Accurzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bueno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinatto geeft een lange en hoge pass. Psaradakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaradakos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. D’Accurzio is nu in balbezit. D’Accurzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:12

88e minuut.
Bražina met de inworp. Pinatto geeft een hoge lob. Daar is Psaradakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bražina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinatto geeft een lange en hoge pass. Psaradakos rent richting de bal. Psaradakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xrysh Avgh fc 77%, Greek Mambas 23%.
Xrysh Avgh fc - Greek Mambas 0:12