Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatsi FC TOTTENHAM SPURS
532 Tactiek news
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 36.4
average Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Sulewski rent richting de bal. Pervolarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:1

10e minuut.
Kaftantzoglou is nu in balbezit. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell probeert naar een medespeler te passen. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bell passt de bal met de wreef. Korpalski heeft problemen om de bal te vangen. Bell is nu in balbezit. Bell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Fusello met de inworp. Kaftantzoglou rent richting de bal. Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski haalt uit met een fantastische trap. Vafeiadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bell zal de hoekschop nemen. Korpalski springt en kopt de bal. Trapezitis heeft problemen om de bal te vangen. Sulewski rent richting de bal. Sulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bell neemt de hoekschop. Krehely kopt de bal weg. Daar is Zekeridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulewski rent richting de bal. Sulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bell passt de bal in één keer door. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaftantzoglou. Korpalski raakt geblesseerd tijdens het duel. MacFadzean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vafeiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski passt de bal in één keer door. Bell speelt de bal door. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski draait met de bal, schiet en ... Vafeiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bell rent richting de bal. Bell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:2

42e minuut.
MacFadzean onderschept slim de pass. MacFadzean probeert naar een medespeler te passen. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatsi FC 75%, TOTTENHAM SPURS 25%.
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:2

47e minuut.
MacFadzean is nu in balbezit. MacFadzean geeft een lange en hoge pass. Kaftantzoglou heeft problemen om de bal te vangen. Bell rent richting de bal. Bell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vafeiadis speelt de bal door. Fusello kopt de bal weg. Sulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Bell de bal. Bell speelt de bal door. Pervolarakis rent richting de bal. Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Outsikas heeft problemen om de bal te vangen. Krehely geeft de bal voor. Giaprakis heeft problemen om de bal te vangen. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:3

54e minuut.
Korpalski rent richting de bal. Sulewski is nu in balbezit. Korpalski rent richting de bal. Bell rent richting de bal. Bell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:4

68e minuut.
Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez geeft een hoge lob. Sulewski is nu in balbezit. Sulewski haalt uit met een fantastische trap. Vafeiadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:5

70e minuut.
Sulewski is nu in balbezit. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal met de wreef. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:6

72e minuut.
Vafeiadis speelt de bal door. Sourtzinos kopt de bal weg. Bell speelt de bal door. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Korpalski rent richting de bal. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell speelt de bal door. Sulewski heeft problemen om de bal te vangen. Sulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:7

82e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. Krehely rent richting de bal. Krehely speelt de bal door. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vafeiadis met een harde bal richting middenveld. Krehely bereikt de bal nog maar net als eerste. Krehely met een sublieme pass. Sulewski rent richting de bal. Sulewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Trapezitis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een lange en hoge pass. Paal! Vafeiadis probeert naar een medespeler te passen. Krehely kopt de bal weg. Sulewski rent richting de bal. Sulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell geeft de bal voor. Trapezitis heeft problemen om de bal te vangen. Korpalski rent richting de bal. Korpalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatsi FC 83%, TOTTENHAM SPURS 17%.
Galatsi FC - TOTTENHAM SPURS 0:7