Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diana Dimokritou p...a...o...k
Normal Tactiek paok
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 39
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj passt de bal met de wreef. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk schiet op doel. Kostikos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:1

7e minuut.
Nikitopoulos rent richting de bal. Isco verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biniaszczyk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Delikatny geeft een hoge lob. Uzkliņģis geeft een hoge lob. Daar is Sakellaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tsenes geeft een lange en hoge pass. Uzkliņģis speelt de bal door. Isco rent richting de bal. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tsenes probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj probeert naar een medespeler te passen. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Biniaszczyk is nu in balbezit. Mordechaj is nu in balbezit. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Kostikos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:2

28e minuut.
Uzkliņģis is nu in balbezit. Uzkliņģis geeft de bal voor. Daar is Mertzanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:3

33e minuut.
Tsenes is nu in balbezit. Tsenes passt de bal met de wreef. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco haalt uit met een fantastische trap. Mertzanakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Saročinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Saročinskas geeft een hoge lob. Tsenes kopt de bal weg. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Soulogiannis is nu in balbezit. Soulogiannis passt de bal in één keer door. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Christou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostikos probeert naar een medespeler te passen. Isco kopt de bal weg. Mertzanakis rent richting de bal. Biniaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Kostikos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Dimokritou 76%, p...a...o...k 24%.
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:4

52e minuut.
Krachunov verovert de bal door een tackle van achteren. Krachunov speelt de bal door. Tsenes met een sublieme pass. Isco rent richting de bal. Isco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:5

54e minuut.
Tsenes heeft problemen om de bal te vangen. Tsenes speelt de bal door. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Christou de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Uzkliņģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzkliņģis met een sublieme pass. Isco is nu in balbezit. Isco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sakellaridis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:6

60e minuut.
Saročinskas geeft de bal voor. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk passt de bal in één keer door. Isco rent richting de bal. Isco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Krachunov probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj passt de bal zonder na te denken. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kostikos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostikos speelt de bal door. Krachunov rent richting de bal. Krachunov passt de bal in één keer door. Uzkliņģis is nu in balbezit. Uzkliņģis geeft een lange en hoge pass. Kostikos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mordechaj passt de bal met de wreef. Tsenes met een sublieme pass. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:7

75e minuut.
Mordechaj passt de bal in één keer door. Uzkliņģis is nu in balbezit. Uzkliņģis probeert naar een medespeler te passen. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:8

76e minuut.
Moutsatsos probeert naar een medespeler te passen. Roubos is nu in balbezit. Moutsatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk onderschept slim de pass. Biniaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:9

79e minuut.
Isco rent richting de bal. Mordechaj rent richting de bal. Mordechaj passt de bal met de wreef. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Isco onderschept slim de pass. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biniaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Dimokritou 69%, p...a...o...k 31%.
Diana Dimokritou - p...a...o...k 0:10