Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikitis Triadas TIFONAS
Normal Tactiek 4132 geo
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Grigolli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berios komt het veld opgelopen. Binnie met een snelle inworp. Becagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Becagli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Binnie rent richting de bal. Binnie schiet op doel. Tomasito Rodríguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintilie de bal. Pintilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Christopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Binnie neemt de hoekschop. Pintilie krijgt zijn hoofd ertegen. Mouzakiotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:1

13e minuut.
Bislanis met een sublieme pass. Daar is Thanopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie onderschept slim de pass. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Binnie passt de bal zonder na te denken. Berios heeft problemen om de bal te vangen. Berios passt de bal in één keer door. Becagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Becagli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tomasito Rodríguez rent richting de bal. Tomasito Rodríguez speelt de bal door. Mavroeidakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilie schiet op doel. Mouzakiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:2

26e minuut.
Binnie heeft problemen om de bal te vangen. Binnie passt de bal met de wreef. Calabresa probeert naar een medespeler te passen. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasito Rodríguez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Berios probeert naar een medespeler te passen. Binnie speelt de bal door. Becagli rent richting de bal. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel. Mouzakiotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mavroeidakos heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:3

43e minuut.
Christopoulos rent richting de bal. Binnie verovert de bal door een tackle van achteren. Binnie met een sublieme pass. Pintilie rent richting de bal. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikitis Triadas 74%, TIFONAS 26%.
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:4

47e minuut.
Mouzakiotis trapt de bal weg van het doel. Tomasito Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie schiet op doel. Mavroeidakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mouzakiotis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Becagli passt de bal in één keer door. Voskaridis rent richting de bal. Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Becagli is nu in balbezit. Becagli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Calabresa probeert naar een medespeler te passen. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasito Rodríguez met een sublieme pass. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Tomasito Rodríguez met een snelle inworp. Calabresa met een sublieme pass. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Berios verovert de bal door een tackle van achteren. Berios probeert naar een medespeler te passen. Pintilie rent richting de bal. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. Mouzakiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:5

84e minuut.
Doeltrap. Mavroeidakos met een harde bal richting middenveld. Calabresa kopt de bal weg. Pintilie rent richting de bal. Pintilie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mouzakiotis trapt de bal weg van het doel. Pintilie heeft problemen om de bal te vangen. Becagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie rent richting de bal. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikitis Triadas 68%, TIFONAS 32%.
Nikitis Triadas - TIFONAS 0:6