Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARMA AC Fournoi Bay
Spalletti Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.6 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Bazzoni is nu in balbezit. Bazzoni geeft een hoge lob. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan draait met de bal, schiet en ... Kałuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Fournoi Bay 0:1

7e minuut.
Rabelo passt de bal in één keer door. Planarco heeft problemen om de bal te vangen. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ... Ariyadi probeert de bal aan de voet te houden. Presse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negreanu geeft een hoge lob. Ragunathan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Janocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negreanu geeft de bal voor. Ragunathan maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Fournoi Bay 0:2

40e minuut.
Qafmolla rent richting de bal. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Fournoi Bay 0:3

42e minuut.
Kociniak rent richting de bal. Kociniak speelt de bal door. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan schiet op doel. Kałuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli is nu in balbezit. Janocha onderschept slim de pass. Janocha haalt uit met een fantastische trap. Kałuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 59%, Fournoi Bay 41%.
PARMA AC - Fournoi Bay 0:3

47e minuut.
Ragunathan passt de bal in één keer door. Goulart rent richting de bal. legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goulart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ragunathan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Kałuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ndiaye kopt de bal weg. Kociniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. Presse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Fournoi Bay 1:3

63e minuut.
Planarco passt de bal met de wreef. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak geeft een lange en hoge pass. Janocha is nu in balbezit. Janocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Presse met een harde bal richting middenveld. Janocha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Negreanu de bal onder controle te krijgen. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Posso komt het veld opgelopen. Recoba komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Brouwers passt de bal zonder na te denken. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart geeft de bal voor. Ragunathan springt en kopt de bal. Kałuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Fournoi Bay 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 65%, Fournoi Bay 35%.
PARMA AC - Fournoi Bay 1:4