Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autokratoras F.C. MPALADOROI
Normal Tactiek 433-f1
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 34.9
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Seferlis bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen onderschept slim de pass. van Galen passt de bal met de wreef. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Monos met een sublieme pass. Hâldan rent richting de bal. Hâldan geeft de bal voor. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:1

9e minuut.
Hâldan geeft een hoge lob. Zrínyi kopt de bal weg. Daar is Printezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:2

12e minuut.
Kokavec controleert de bal met de borst. Loutridis rent richting de bal. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Monos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kokavec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hâldan is nu in balbezit. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:3

24e minuut.
Telmaník rent richting de bal. Zrínyi geeft een hoge lob. Hâldan speelt de bal door. van Galen rent richting de bal. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:4

33e minuut.
Hâldan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muschalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferlis is nu in balbezit. Muschalek verovert de bal door een tackle van achteren. Muschalek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi met een sublieme pass. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Kokavec met de inworp. Apollonatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonatos passt de bal zonder na te denken. Muschalek geeft een lange en hoge pass. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Muschalek kopt de bal weg. Printezis heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi speelt de bal door. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autokratoras F.C. 77%, MPALADOROI 23%.
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:5

51e minuut.
Muschalek passt de bal zonder na te denken. Telmaník heeft problemen om de bal te vangen. Telmaník passt de bal met de wreef. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kaš kopt de bal weg. Loutridis controleert de bal met de borst. Zrínyi geeft een hoge lob. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Hâldan geeft een lange en hoge pass. Telmaník heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Monos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:6

72e minuut.
Muschalek kopt de bal weg. Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal in één keer door. van Galen heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Telmaník rent richting de bal. Telmaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:7

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batmaz met een snelle inworp. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. van Galen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:8

81e minuut.
Apollonatos probeert naar een medespeler te passen. Seferlis met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Hâldan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Telmaník probeert de bal aan de voet te houden. Muschalek kopt de bal weg. Hâldan heeft problemen om de bal te vangen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen geeft de bal voor. Paal! Katrantzos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:9

86e minuut.
Muschalek rent richting de bal. Muschalek passt de bal zonder na te denken. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Monos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kokavec zal de hoekschop nemen. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autokratoras F.C. 75%, MPALADOROI 25%.
Autokratoras F.C. - MPALADOROI 0:9